7000 serisinde sorunlar çok azaldı diyorlar ama teknik islerden anlamam diyorsan bu riske girme hocamRx 7700 veya 7800 xt ekran kartı alınır mı driver problemi olur mu gelecekte bana sorun çıkartır mı yoksa 4060ti düşünüyorum hikayeli oyun oynarım genelde
Valla sıkıntılı ama o sıkıntılar için de 4060'a düşülmez. Bence al geç.Rx 7700 veya 7800 xt ekran kartı alınır mı driver problemi olur mu gelecekte bana sorun çıkartır mı yoksa 4060ti düşünüyorum hikayeli oyun oynarım genelde
Karta daha fazla para verince kendini güvende sanıyorlar ama işlemcilerinden yada psular'ından kısmış oluyorlarYav yeter be kardeşim hâla sorun diyorsunuz o sorunlar 5000 serilerinde bile kalmadı 3-4 yıldır AMD kullanıyorum wattman hatası aldığımı hatırlamıyorum lütfen insanları boş yere tedirgin etmeyin
AMD F/P olarak çok çok iyi şuan saf oyun gücü için AMD almani tavsiye ederim
4060Ti al. Zaten güncel hikayeli oyunlar artık DLSS 3.5 ile gelecek kaymağını fazlasıyla yersin. Ama alabiliyorsan 4070e zorla.Rx 7700 veya 7800 xt ekran kartı alınır mı driver problemi olur mu gelecekte bana sorun çıkartır mı yoksa 4060ti düşünüyorum hikayeli oyun oynarım genelde
Wattman hatası ne tam olarak driver sorunu mu teknik şeylerden anlamam driver sorununun bile ne olduğunu bilmiyorum gündemde çok fazla adı dönüyor amd ekran kartlarının sorun çıkardığı hakkında ne olduğunu bilmiyorumYav yeter be kardeşim hâla sorun diyorsunuz o sorunlar 5000 serilerinde bile kalmadı 3-4 yıldır AMD kullanıyorum wattman hatası aldığımı hatırlamıyorum lütfen insanları boş yere tedirgin etmeyin
Rx 7700 veya 7800 xt ekran kartı alınır mı driver problemi olur mu gelecekte bana sorun çıkartır mı yoksa 4060ti düşünüyorum hikayeli oyun oynarım genelde
Sırf oyun da değil, 7000 serisinde yayın, kayıt alma da çok gelişti. Yayın yapılabiliyor gayet kaliteli.Yav yeter be kardeşim hâla sorun diyorsunuz o sorunlar 5000 serilerinde bile kalmadı 3-4 yıldır AMD kullanıyorum wattman hatası aldığımı hatırlamıyorum lütfen insanları boş yere tedirgin etmeyin
Ekran kartı hızını ayarlayamıyor ve bilgisayarın yeniden başlatılıyor ama o sorun RX 570-580 vs RX 5000 Serilerinde vardıa yeni kartlarda Wattman hatası alan göremezsinWattman hatası ne tam olarak driver sorunu mu teknik şeylerden anlamam driver sorununun bile ne olduğunu bilmiyorum gündemde çok fazla adı dönüyor amd ekran kartlarının sorun çıkardığı hakkında ne olduğunu bilmiyorum