AMD Ekran kartı sürekli çöküyor.

Calidelly

80+
Reaksiyon skoru
117
Merhabalar, yeni konu açmak istemedim aslında ama sorun aynı mı değil mi bilemedim.
Bugün arena breakout oynarken alt tab yaptıkça, gerçi her şey için geçerli sadece bugün arena'da dehşet sorun yaşadım sürekli ekran kartım patlıyor acaba bunun sebebini ne üzerinden öğrenebiliriz? İnanılmaz can sıkmaya başladı, benim bu amd ekran kartından ve bu bilgisayarı alırken amd öneren arkadaşa yıllardır dua ederim, umarım kendisi hala kıymetli hayatını sapa sağlam yaşıyordur. :D

Ne rapor isterseniz gönderebilirim, şimdiden teşekkürler.

Kartın modeline göre MHz ayarı yap dostum benimkine Maks 2680 minimum 2000 yazdım çökmeler düzeldi

Kart ne,driver güncel mi

Merhabalar, yeni konu açmak istemedim aslında ama sorun aynı mı değil mi bilemedim.
Bugün arena breakout oynarken alt tab yaptıkça, gerçi her şey için geçerli sadece bugün arena'da dehşet sorun yaşadım sürekli ekran kartım patlıyor acaba bunun sebebini ne üzerinden öğrenebiliriz? İnanılmaz can sıkmaya başladı, benim bu amd ekran kartından ve bu bilgisayarı alırken amd öneren arkadaşa yıllardır dua ederim, umarım kendisi hala kıymetli hayatını sapa sağlam yaşıyordur. :D

Ne rapor isterseniz gönderebilirim, şimdiden teşekkürler.
kart ne ? driver sürümü ne ? amd'ye laf etmek yerine önce bunları öğrenelim :D

RX 6700 XT
25.5.1 Sürüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1747151081042.webp

Oyunu açmamla 4 kere da ekran kartı patladı haha

Son düzenleme:
RX 6700 XT
25.5.1 Sürüm.

Alıntıyı görüntüle

Oyunu açmamla 4 kere da ekran kartı patladı haha
aynı sürümü kullanıyorum kartınız eski ve pek uyumlu değil diye düşünüyorum (pek bilgim yok) önceki sürücüleri yükleyin

psu ne kaç w

Geri