- Reaksiyon skoru
- 75
Beyler başlıktaki modu açarsak amd'de oyunlarda fps yükseliyor fakat sisteme bir zararı yok dimi ? arkadaşın sisteminde bir deneyelim dedik gayet iyi bir fps verdi çok fark ettiriyor.
Hiç bir zararı olmaz hocam sadece yeterli güç çektiğinden ve sıcaklığın normal derecelerde takıldığından emin olun yeter. zaten bu teknolojiler kullanılsın diye varlarBeyler başlıktaki modu açarsak amd'de oyunlarda fps yükseliyor fakat sisteme bir zararı yok dimi ? arkadaşın sisteminde bir deneyelim dedik gayet iyi bir fps verdi çok fark ettiriyor.
Valla hocam bir sorayım dedim yanlış bi şey yapmayalım diye mesela normalde 350-500 arası fps alırken bu modu açtık 900-1030 FPS oldu nazar değmesinHiç bir zararı olmaz hocam sadece yeterli güç çektiğinden ve sıcaklığın normal derecelerde takıldığından emin olun yeter. zaten bu teknolojiler kullanılsın diye varlar![]()
Bende bu Frame gen teknolojisini seviyorum hocam ya, tek sıkıntı ufak ghosting oluyor ama aldığın FPS e değiyor, dediğim gibi sıcaklıklarını Top seviye olmadığına ve psu dan yeterli güç çektiğine emin olun. yoksa anlık droplar veya ilerki dönemlerde ekran kartınızda sıkıntılar olabilir.Valla hocam bir sorayım dedim yanlış bi şey yapmayalım diye mesela normalde 350-500 arası fps alırken bu modu açtık 900-1030 FPS oldu nazar değmesin![]()
kartın sıcaklığı 59 derecede hocam (oyunda) gayet iyi geldi bize sence ? ayarlar ultrada bide her şey iyi geldiBende bu Frame gen teknolojisini seviyorum hocam ya, tek sıkıntı ufak ghosting oluyor ama aldığın FPS e değiyor, dediğim gibi sıcaklıklarını Top seviye olmadığına ve psu dan yeterli güç çektiğine emin olun. yoksa anlık droplar veya ilerki dönemlerde ekran kartınızda sıkıntılar olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3. Parti bi yazılım kullanmadığınız sürece ekran kartına veya sistemi genel anlamda zarar gelmez.
Güzel değer hocam.kartın sıcaklığı 59 derecede hocam (oyunda) gayet iyi geldi bize sence ? ayarlar ultrada bide her şey iyi geldi![]()
Gayet iyi hocam 75-80 derecelere yaklaşmadığı sürece Rahat kalabilirsinizkartın sıcaklığı 59 derecede hocam (oyunda) gayet iyi geldi bize sence ?
çok teşekkür ederim hocam cevaplarınız için teşekkür ederiz iyi gecelerGüzel değer hocam.
o zaman modu kapatmadan devam ediyoruz hocamGayet iyi hocam 75-80 derecelere yaklaşmadığı sürece Rahat kalabilirsiniz
İyi geceler hocamçok teşekkür ederim hocam cevaplarınız için teşekkür ederiz iyi geceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman modu kapatmadan devam ediyoruz hocam![]()
iyi oyunlar dilerim hocamo zaman modu kapatmadan devam ediyoruz hocam![]()