Neler Yeni

AMD Fluid motion frames 2.1

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Şafak Sezer
Beyler başlıktaki modu açarsak amd'de oyunlarda fps yükseliyor fakat sisteme bir zararı yok dimi ? arkadaşın sisteminde bir deneyelim dedik gayet iyi bir fps verdi çok fark ettiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Göktuğ Tosun
Beyler başlıktaki modu açarsak amd'de oyunlarda fps yükseliyor fakat sisteme bir zararı yok dimi ? arkadaşın sisteminde bir deneyelim dedik gayet iyi bir fps verdi çok fark ettiriyor.
Hiç bir zararı olmaz hocam sadece yeterli güç çektiğinden ve sıcaklığın normal derecelerde takıldığından emin olun yeter. zaten bu teknolojiler kullanılsın diye varlar :pikacu:

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Şafak Sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir zararı olmaz hocam sadece yeterli güç çektiğinden ve sıcaklığın normal derecelerde takıldığından emin olun yeter. zaten bu teknolojiler kullanılsın diye varlar :pikacu:
Valla hocam bir sorayım dedim yanlış bi şey yapmayalım diye mesela normalde 350-500 arası fps alırken bu modu açtık 900-1030 FPS oldu nazar değmesin :D iyi ki böyle mod var fps açısından mükemmel bir şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Göktuğ Tosun
Valla hocam bir sorayım dedim yanlış bi şey yapmayalım diye mesela normalde 350-500 arası fps alırken bu modu açtık 900-1030 FPS oldu nazar değmesin :D
Bende bu Frame gen teknolojisini seviyorum hocam ya, tek sıkıntı ufak ghosting oluyor ama aldığın FPS e değiyor, dediğim gibi sıcaklıklarını Top seviye olmadığına ve psu dan yeterli güç çektiğine emin olun. yoksa anlık droplar veya ilerki dönemlerde ekran kartınızda sıkıntılar olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. Parti bi yazılım kullanmadığınız sürece ekran kartına veya sistemi genel anlamda zarar gelmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Şafak Sezer
Bende bu Frame gen teknolojisini seviyorum hocam ya, tek sıkıntı ufak ghosting oluyor ama aldığın FPS e değiyor, dediğim gibi sıcaklıklarını Top seviye olmadığına ve psu dan yeterli güç çektiğine emin olun. yoksa anlık droplar veya ilerki dönemlerde ekran kartınızda sıkıntılar olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. Parti bi yazılım kullanmadığınız sürece ekran kartına veya sistemi genel anlamda zarar gelmez.
kartın sıcaklığı 59 derecede hocam (oyunda) gayet iyi geldi bize sence ? ayarlar ultrada bide her şey iyi geldi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Şafak Sezer
Top Bottom