hocam bu hangi evrende gerçekleşiyor bi ara uğramak isterimAmd artık İnteli rakip görmüyor zaten rakibi de değil gibi peki satın alıp alt markası yapsa fiyatları ucuzlatsa fakir ülkelerde rekor satış elde edebilir. Amd bunu planlıyor mu?
hocam bu hangi evrende gerçekleşiyor bi ara uğramak isterimAmd artık İnteli rakip görmüyor zaten rakibi de değil gibi peki satın alıp alt markası yapsa fiyatları ucuzlatsa fakir ülkelerde rekor satış elde edebilir. Amd bunu planlıyor mu?
istersen yarın bi kahveye gidip işin aslı aslını soruştururum.Amd artık İnteli rakip görmüyor zaten rakibi de değil gibi peki satın alıp alt markası yapsa fiyatları ucuzlatsa fakir ülkelerde rekor satış elde edebilir. Amd bunu planlıyor mu?
Amd artık İnteli rakip görmüyor zaten rakibi de değil gibi peki satın alıp alt markası yapsa fiyatları ucuzlatsa fakir ülkelerde rekor satış elde edebilir. Amd bunu planlıyor mu?
İntel ceosunun çevresine anlattığı kolpa muhabbeti.
Alt markası yapıyor bir de asıl intel durmuyor ekran kartı piyasasına girdi ya bu seneOlm intel kardeşler esnaf lokantası mı ki satın alıp rekabeti bitirecen güzel şakaymış
Tam olarak güldüren nedir? Verdiğim doğru bilgiye cahil cahil gülüp komik olmaya çalışıp forumda bilgi kirliliği yapıyorsun. Doğrusunu öğren diye kaynak attım ona da gidip bunu yazıyorsun.akşam akşam güldürdün köyden şehre inip münih neresi diye soran ilyas salman vibesi aldım sizden.
Sen fakirin yüzünün güldüğünü ne zaman gördün , neden böyle bir şey yapsın , kaldıki intel var diye dua et tekel olursa küfrederiz olarak düzelteyim.Amd artık İnteli rakip görmüyor zaten rakibi de değil gibi peki satın alıp alt markası yapsa fiyatları ucuzlatsa fakir ülkelerde rekor satış elde edebilir. Amd bunu planlıyor mu?
Kaynak attın diye kültürlenmiş olduk teşekkürler sayın Thadox forum sever arkadaş.Tam olarak güldüren nedir? Verdiğim doğru bilgiye cahil cahil gülüp komik olmaya çalışıp forumda bilgi kirliliği yapıyorsun. Doğrusunu öğren diye kaynak attım ona da gidip bunu yazıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lütfen forumdan uzaklaş. Sen ayrı açtığın konu ayrı saçma