Neler Yeni

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
KöylüCabbar
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi fsr 3 açık kaynaklı bir yazılım nvidia'nın bize sadece 4000 serisinde çalıştırabiliyoruz dediği şeyi amd tüm kartlara getirdi.
Yakın zamanda fsr 3 modları çıktı ama sadece nvidia kartlarda çalışıyordu artık amd kartlarda da açılabiliyor.

İNDİRME LİNKİ: https://gofile.io/d/PXXlo7

KURULUM:
İndirdiğiniz dosyada bu üçü yer alacak en alttaki fsr2fsr3 yazan klasörü açıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Karşımıza burası gelecek PotalsBack.zip klasörünü açıyoruz ve içindekileri oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine)
Alıntıyı görüntüle

Sonra az önce açtığımız yerden bu klasörü açıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Bu zip dosyasını buluyoruz (fsr 2.1 sürümü bu) ve içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) Gelen uyarıya hepsini değiştir diyoruz
Alıntıyı görüntüle

(Cyberpunk 2077\bin\x64) içinde bu dosyayı bulup açıyoruz ve bunu ekledikten sonra oyunu çalıştırıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Oyun içinde dlls açık olacak dlls kalite yapıyoruz ve alttan kare oluşturmayı açıyoruz (dlls kullanmıyoruz tabikide fsr 2.1 bu) (Işın oluşturma açmayın)

Alıntıyı görüntüle

EKRAN KARTI RX 6800 16GB
İŞLEMCİ R5 5600
1080P

RTX AÇIK ULTRA FSR KAPALI
Alıntıyı görüntüle

RTX AÇIK ULTRA FSR KALİTE
Alıntıyı görüntüle

AYNI ŞEKİLDE DİĞER FSR DESTEKLİ OYUNLARADA EKLEYEBİLİRSİNİZ
Ceşke Cyberpunk 2077 olsa .d

Savas0_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Savaş Öz
Yeni sürümü direkt içine atabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Dosyaları bunun içine atman lazım.

Oyundaki fsr sürümüne göre bunlardan birini atacaksın
oyunda fsr 2.0 varsa en üsttekini(FSR2FSR3_200),
fsr 2.1 varsa (FSR2FSR3_210)
fsr 2.2 varsa (FSR2FSR3_220)'nin içindeki klasörleri üsttekini dizine atacaksın. Oyun içinde de fsr değil dlss seçmen gerekiyor

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd kartlarda dlls kullanamazsın.
ben şimdi denemek istiyorum da rarda 0.7.2 vs vs bir kaç tane sürüm var bunların hangisi olduğunu nasıl anlarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuzhan
Eyvallah kral 1650Ti ile 40-45 fps alırken 60-70 bandına çıktı hazır Phantom Liberty indirimdeyken alıp oynanayım
Edit: ghostingi çok problem ediyorsanız sıkıntı olabilir araba sürerken çok fark ettiriyor

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
cyberpunk topu dikti sıkıntısı yasıyorum yaptıgınızın birebir aynısını yapmama ragmen, cozumu nedir acaba?

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Bu mod acaba FH5 ve BG3 için de yapılabilir mi? BG3 ü multi oynamıyorum ama FH5 her halukarda multi oyun, sorun yaratır mı acaba?

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Yani işin aslı FH5 i multi oynamıyorum kendi kendime takılıyorum ama nede olsa kendi içinde Multiplayer var. Şüphem o yönden.
Bence risk almayın zaten nvidia bu modu kapatmak için uğrasacaktir 1 2 hafta bekleyin bence ne olmuş ne oluyor görelim

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Yusuf Kaplan
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi fsr 3 açık kaynaklı bir yazılım nvidia'nın bize sadece 4000 serisinde çalıştırabiliyoruz dediği şeyi amd tüm kartlara getirdi.
Yakın zamanda fsr 3 modları çıktı ama sadece nvidia kartlarda çalışıyordu artık amd kartlarda da açılabiliyor.

İNDİRME LİNKİ: https://gofile.io/d/PXXlo7

KURULUM:
İndirdiğiniz dosyada bu üçü yer alacak en alttaki fsr2fsr3 yazan klasörü açıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Karşımıza burası gelecek PotalsBack.zip klasörünü açıyoruz ve içindekileri oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine)
Alıntıyı görüntüle

Sonra az önce açtığımız yerden bu klasörü açıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Bu zip dosyasını buluyoruz (fsr 2.1 sürümü bu) ve içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) Gelen uyarıya hepsini değiştir diyoruz
Alıntıyı görüntüle

(Cyberpunk 2077\bin\x64) içinde bu dosyayı bulup açıyoruz ve bunu ekledikten sonra oyunu çalıştırıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Oyun içinde dlls açık olacak dlls kalite yapıyoruz ve alttan kare oluşturmayı açıyoruz (dlls kullanmıyoruz tabikide fsr 2.1 bu) (Işın oluşturma açmayın)

Alıntıyı görüntüle

EKRAN KARTI RX 6800 16GB
İŞLEMCİ R5 5600
1080P

RTX AÇIK ULTRA FSR KAPALI
Alıntıyı görüntüle

RTX AÇIK ULTRA FSR KALİTE
Alıntıyı görüntüle

AYNI ŞEKİLDE DİĞER FSR DESTEKLİ OYUNLARADA EKLEYEBİLİRSİNİZ
Uncharted 4 için yapabilir miyim?

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bence risk almayın zaten nvidia bu modu kapatmak için uğrasacaktir 1 2 hafta bekleyin bence ne olmuş ne oluyor görelim
Yani çokta mühim değil benim için doğru diyorsunuz. Hali hazırda zaten CP de RT açık ultrada 80-90 fps, FH5 te de RT açık Ekstrem ayarlarda 100 FPS civarı, BG3 te de yine aynı şekilde ultra ayarlarda 100FPS civarı alıyorum. Hemde Hyper RX teknolojisi sayesinde 2k dan 4k ya upscale şekilde bu değerleri alıyorum. Ben vazgeçtim kurmayacam modu ihtiyacı olan kursun. :D

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom