Heh iyi kendimi yalnız hissetmiyorum.Ben fantezi için yapıyorum Stok halde 4K gta 5 max 65 derece görüyorum bazen 66 oluyor kasam Versa J23 TG.
Ya ben bunu nası indiricem internet kullanan dede gibi sayfaya bakıyorumHakkaten bir ara fiyatı baya düşmüş benim haberim yokmuş. bu arada pulse dandik mi?
@intel pentium bu anca yarına iner.Hakkaten bir ara fiyatı baya düşmüş benim haberim yokmuş. bu arada pulse dandik mi?
6GB'a da çok deme ya bu arada tüm karltarı kullanan kişilere test yapsak acaba nasıl bir tablo oluşacak yani güncel olarak daha bugün biri kız kardeşinin 5700 XT nitro+ SE ile 10700 puan aldığını söyledi ki OC potansiyeli yüksek olmasa bile o kadar uçmasını ben normal bulmadım doğrusu.Ya ben bunu nası indiricem internet kullanan dede gibi sayfaya bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha buldum.
@Intel pentium bu anca yarına iner.
Başka bir program varmı en fazla 1.2 gb falan onla test edeyim?6GB'a da çok deme ya bu arada tüm karltarı kullanan kişilere test yapsak acaba nasıl bir tablo oluşacak yani güncel olarak daha bugün biri kız kardeşinin 5700 XT nitro+ SE ile 10700 puan aldığını söyledi ki OC potansiyeli yüksek olmasa bile o kadar uçmasını ben normal bulmadım doğrusu.
Alıntıyı görüntüle
dışarıda ateş ediyorlar biri de öldü o gün göremeyeceğim testini. ya indir geç sınırlı mı netin? ya da yavaş mı çünkü time spy en iyi DX12 testi sanırım başka da varmı böyle iyi bilmem ama yarın yaparsın bence.Başka bir program varmı en fazla 1.2 gb falan onla test edeyim?
Kanka bi kardeşim var ben bugun 6 gibi yattım uyuyorum ne indiriyon diyip tokatlıyor. (7 ye gidiyo)dışarıda ateş ediyorlar biri de öldü o gün göremeyeceğim testini. ya indir geç sınırlı mı netin? ya da yavaş mı çünkü time spy en iyi DX12 testi sanırım başka da varmı böyle iyi bilmem ama yarın yaparsın bence.
☹ o zaman test yapmak imkansız oldu başka bir RX 590 kullanıcısı bulmak lazım :/Kanka bi kardeşim var ben bugun 6 gibi yattım uyuyorum ne indiriyon diyip tokatlıyor. (7 ye gidiyo)
%50 fan ayarında S340 kasada undervolt ile 70 65 derece. Ama 6 tane fan var kasada Thermaltake in RGB modellerinden .Hakkaten bir ara fiyatı baya düşmüş benim haberim yokmuş. bu arada pulse dandik mi?
Satmasam yapardım RX590 ı☹ o zaman test yapmak imkansız oldu başka bir RX 590 kullanıcısı bulmak lazım :/
Bu pek kullanılmayan derken nvidia ya karşı demişsindir herhaldeAMD kullanıp memnun olanlar varmı acaba merak etdim pek kullanılmayan bir ekran kartı markası olduğu için çevremdende bilgi alamıyorum
1dk sende 5700 XT var sanırım time spy testini yapabilirsin.%50 fan ayarında S340 kasada undervolt ile 70 65 derece. Ama 6 tane fan var kasada Thermaltake in RGB modellerinden .
Satmasam yapardım RX590 ı