Neler Yeni

Amd mi Nvidia mı?????

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Selamün aleyküm sistem toplamayı düşünüyorum sadece oyun oynucam amd mi önerirsiniz nvidia mı oyun için link atar mısınız bide ikisi içinde güzel ucuz sistemler

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,230
İsim
Hacı
AMD daha F/P. Bütçeniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD daha F/P. Bütçeniz nedir?
Ustam öncelikle gecen güzel olsun
Belirli bir bütçem yok ama amd tarafına pek olumlu bakamıyorum sürekli sıkıntılar oluyormuş hazır sistem bakıyorum oyunlarda yüksek ayarlarda akıcı oynatabilecek pc arıyorum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
1667777266144.png

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Hocam ne istediğinize bağlı bu durum. AMD ve nvidia markalarının aynı fiyatta iki ekran kartını karşılaştıralım. Amd, Nvidia kartına kıyasla daha performanslı olacaktır fakat daha fazla hata bulunacaktır. Nvidia, Amd kartına kıyasla daha düşük fps vericektir fakat daha az hata bulunacaktır.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ustam öncelikle gecen güzel olsun
Belirli bir bütçem yok ama amd tarafına pek olumlu bakamıyorum sürekli sıkıntılar oluyormuş hazır sistem bakıyorum oyunlarda yüksek ayarlarda akıcı oynatabilecek pc arıyorum
hocam bütçesiz tavsiye vermek zor, 10 bine de var 20 bine de var. Fiyat performans demek bütçenizle alabileceğiniz en iyi performansı veren sistem demek. 10 bine alabileceğim en iyi sistem, 20 bine alabileceğin en iyi sistem şeklinde bütçe verirseniz o fiyata alabileceğiniz en iyi amd sistem ile nvidia sistemi paylaşırlar, sizde karşılaştırıp alırsınız mesela. Maksimum bütçenize sadece kasa mı yoksa çevre birimleri dahil mi? şeklinde belirtmenizde fayda var.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Konunun başlığındaki hissiyat
💣💣💣

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Konuyu güncelliyorum nvidia 12 bin liralık sistem önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,161
Üyeler
159,457
Son üye
kaluscusan
Top Bottom