yalan mı la amd işlemci yapsın alıpda sorunsuz kullanan görmedim ak şunların ekran kartını arkadaşım çay toplayıp alnının teriyle 25k ya 6750xt li sistem aldı pişman çocuk gereksiz fanboyluk yapmayın bu firma ekran kartını beceremiyo
driver sürümü seçiyo sitede hangisi daha stabil diye HAHAHHA
çözümünüz yoksa adamın konuşunu meşgul etmeyin boş boş fanboylukla derdi olan dm atsın
AMD Cleanup Utility programı ile sürücünüzü kaldırıp 24.5.1 sürücüsünü kurup bir deneyin. Sürücü ile alakalı bir durum yoksa sistem bileşenlerinin uyumsuzluğu ile alakalı sıkıntı çıkartabiliyor AMD ekran kartları maalesef, saçma sapan bir seçicilik gibi bir şey ne yazık ki. Şahsen RX6600 ile bir kere olsun ne wattman, ne oyun çökmesi ne de başka bir sorun yaşamadım bile.
AMD Cleanup Utility programı ile sürücünüzü kaldırıp 24.5.1 sürücüsünü kurup bir deneyin. Sürücü ile alakalı bir durum yoksa sistem bileşenlerinin uyumsuzluğu ile alakalı sıkıntı çıkartabiliyor AMD ekran kartları maalesef, saçma sapan bir seçicilik gibi bir şey ne yazık ki. Şahsen RX6600 ile bir kere olsun ne wattman, ne oyun çökmesi ne de başka bir sorun yaşamadım bile.
Al raporladım hepsi doğru çıktı hadi bakalım geçmiş olmasın seni patates evet patates çünkü bende senin ekran kartı nvidia diye patates diyorum tamammı???
Çoğumuzun ekran kartı amd yani amd ekran kartı olan birini patates yerine düşüremezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yanıt nerdee??
Uuuu sen konuşamıyomusun?
Al raporladım hepsi doğru çıktı hadi bakalım geçmiş olmasın seni patates evet patates çünkü bende senin ekran kartı nvidia diye patates diyorum tamammı???