Göktürk ArdaHan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,005
- İsim
- Arda doğan
Valla bu şans bende varya niye hayat eziyet? Siz bilip bilmeden kullanırsanız sorun başka tabi ve teknoloji işi değil elektronik işi şans işidir teknoloji soyutsal olarak elektrik ve elektronik ile ilk kapsamda gelen birçok alanı içerisinde barındıran bir kelimedirteknoloji şans işidir biladerim bunu öğrenmiş olman lazım ancak amd ekran kartında bu iş 2x şans istiyor sen şanslıymışsın
işlemcilerine bişey demiyorum on numara işlemci yapıyo adamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci?Selamlar aşağıda sistem özelliklerini de tam olarak ekran görüntüsü ile paylaşacağım. Sistemi bu yıl Mayıs ayında hazır olarak aldım. Başlangıçta güç kesme ve kendi kendine kapanma sorunu vardı, kapandıktan sonra tekrar açılıyor ve ekran kartı çalışmıyordu. Sistemdeki sorunun kaynağını tespit ettirip parçalarda sorun varsa garantiye iletmek için bir servise götürüp bakım yaptırdım, sorun için hata tespiti de yapmaya çalıştılar ancak herhangi bir parçada ya da kablolamada bir sorun bulamadılar. Güç kablosunu değiştirince bu güç kesme sorunu düzeldi ama, AMD'nin SAM ayarını açtığım için mi ya da renk ayarı yaptığım için mi bilmiyorum. Performansta gözle görülür bir artış olmasına rağmen oyunu oynarken ya da oyunu kapattığımda ekranda bir donma oluyor. Donma dediğim görüntü takılıyor sadece. Arka planda bir şeye tıkladığımda işlemi alıyor mouse'dan ancak görüntü donuk ve bu şekilde kalıyor kapatana kadar. Kapatıp açınca da ekran kartı sürücüsünün çöktüğüne dair bir bildirim çıkıyor amd uygulamasında
Anakart: ASRock B550M-HDV
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle