AMD RX 9070 Ve Problemler

driver sürümü nedir ? , ddu ve amd nin driver kaldırma pogramı ile temiz driver kurulumu denedin mi ?(denemişsin okuduğumu unuttum XD) , ve son olarak windowsun otomatik driver kurmasını kapattın mı ? bu tarz sorunlar genelde bug oluyor yani temiz kurulum ile çözülebiliyor genel olarak bf2042 de sorun yaşayan insan bol çökme donma siyah ekran gibi bunun amd nvidia ile ilgisi yok sanırım.
Sürücü sürümü şuan geçen ay çıkan sürüm yani son sürüm... Windows'a sürücü kurmasına fırsat vermeden ben kuruyorum.

"+100 çekirdek"

bu işlerden anlamadığın buradan belli, rx 9070 lere oc/uv yaparken gpu mhz dokunulmaz. şunu yazdıktan sonra kullanıcı hatası olduğundan dahada emin oldum. kim bilir nasıl windows kullanıyorsun, sürücde hangi ayarları değiştirdin ve diğer parçalara neler neler yaptın.

sorun yaşayanalrın %99 u böyle donanım/os kullanmayı bilmiyor sonra suçu amd/nvidiaya atıyor. bu konuda şaşırtmadı.
aynen bence de ben de kullanıyorum daha sorun yaşamadım kendi ellediğim ayarlar harici bir tek donanım hızlandırma kapatmak gerekiyor

Sürücü sürümü şuan geçen ay çıkan sürüm yani son sürüm... Windows'a sürücü kurmasına fırsat vermeden ben kuruyorum.
WHQL değil ise kullanmayın hocam beta sürücüler hep sorunlu olur eğer WHQL kullanıp yaşıyorsanız önceki sürümleri deneyebilirsiniz.

WHQL tabi ki....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus prime serisi mi ?
adrenalin ile problem yaşayan arkadaşlar gördüm bi sonraki drivere düzelir hocam düzelene kadar bir önceki WHQL geçin çoğu insan yaşamıyor ama böyle yaşayan insanlar da varmış.

adrenalin ile problem yaşayan arkadaşlar gördüm bi sonraki drivere düzelir hocam düzelene kadar bir önceki WHQL geçin çoğu insan yaşamıyor ama böyle yaşayan insanlar da varmış.
Yaşanan ayar sıfırlanma durumunu Türkçe ve İngilizce araştırınca kronik bir problem olduğunu görüyorum amd bazında kart fark etmeksizin yaşanabiliyor anladığım akdarıyla.

Yaşanan ayar sıfırlanma durumunu Türkçe ve İngilizce araştırınca kronik bir problem olduğunu görüyorum amd bazında kart fark etmeksizin yaşanabiliyor anladığım akdarıyla.
7800xt kullanıyorum ben sorun yaşamadım dediğim gibi bazı cihazlarda düzgün çalışamıyor olabilir çözeceklerdir elbet dediğim gibi şimdilik bi öncekine geçin.

Sizlerde olay günlüğünde sürekli devam eden AMD_WATCHDOG kayıtları oluyor mu ?

1756930556364.webp

Dün gece DDU ile yine sürücü silip son sürümü yükledim ve işten gelip pcyi açtım. Sonuç 🤡

1757000826534.webp

Haziran ayında çıkan sürüme düştüm bakalım ne olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,375
Üyeler
186,328
Son üye
ahmetyhdyr
Geri