AMD Ryzen 7 7800x3d işlemci yük altında 80-85 derece normal mi

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba. amd ryzen 7 7800x3d işlemci 5070 ekran kartı var işlemci boşta 55-65 arası iken yükte 70-85 derecelere çıkıyor. Ekran kartım da yükte en fazla 65'i görüyor sizce bu değerler normal mi nasıl. Birde ben istanbuldayım hava 41 derece sistem de balkon da duruyor. Kasamın için de Kule tipi soğutucu var, önde 3 adet fan üstte 2 adet fan arkada da 1 adet fan mevcut. Bu değerler nasıl bu hava da iyi mi

Arkadaşlar merhaba. amd ryzen 7 7800x3d işlemci 5070 ekran kartı var işlemci boşta 55-65 arası iken yükte 70-85 derecelere çıkıyor. Ekran kartım da yükte en fazla 65'i görüyor sizce bu değerler normal mi nasıl. Birde ben istanbuldayım hava 41 derece sistem de balkon da duruyor. Kasamın için de Kule tipi soğutucu var, önde 3 adet fan üstte 2 adet fan arkada da 1 adet fan mevcut. Bu değerler nasıl bu hava da iyi mi
Kullandığın soğutucu önemli ama şu havalarda öyle bir işlemci için bence normal. Balkonda durması çok bir şey değiştirmez bence. Klimalı bir odada o değerlere ulaşsaydı tartışılabilirdi. Havalar AŞIRI SICAK.

Kullandığın soğutucu önemli ama şu havalarda öyle bir işlemci için bence normal. Balkonda durması çok bir şey değiştirmez bence. Klimalı bir odada o değerlere ulaşsaydı tartışılabilirdi. Havalar AŞIRI SI
Kullandığın soğutucu önemli ama şu havalarda öyle bir işlemci için bence normal. Balkonda durması çok bir şey değiştirmez bence. Klimalı bir odada o değerlere ulaşsaydı tartışılabilirdi. Havalar AŞIRI SICAK.
balkonda 1 adet vantilatör var sadece. yani bu işlemci zaten sıcak çalışan bir işlemci de 85'i geçmiyor en yüksek 85 gördü yük altında.

Anlık o değerleri görüyorsa sıkıntı yok. Uzun süreli 85 etrafındaysa; hava sıcaklığı, kasa akışı, soğutucun ekstra güçlü işlemcin derken böyle uzar gider.

1753293649842.webp

Arctic 3 ile birlikte bu şekilde sıcaklık normal

90 derece üstüne tırmanıp uzun süre oralarda kalmadığı sürece sıkıntı yok gayet normal

Geri