AristoTales
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
PTTAVM: AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz İşlemci
AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz İşlemci
450 dolar nerde 780dolar nerdeakıl almaz fiyatlamaah benim güzel ülkem
Keşke hocam 21k dan çıktı 23k en ucuzu o da pttavm yani gönderirler mi allah bilirSeve seve düşürecekler 21k fiyata 7950x3d var zaten 18k ya kadar düşmesi lazım bunun ki bence daha da düşmesi lazım 16k ya falan
pttavm derken olay aslında satılan yer degıl de satıcının önemli olması gerekmıyor mu pttavm den anakart sıparıs verıcem de cunku aynı satıcı 300 400 lıra ustune baska platformda da satıyor n11 hb gibiKeşke hocam 21k dan çıktı 23k en ucuzu o da pttavm yani gönderirler mi allah bilir
ne kadar amd'ci olsamda ne kadar çok sevsemde her ne kadar tüm sistemlerimde amd kullansamda, bu fiyatlamanın yüzüne bile bakılması büyük hata. enflasyon dolar kuru gümrük falan filan değil değil konu, bu bildiğin faişçilik fırsatçılık. aynı durum 7800x3d'de yaşanıyor. yani nasıl bir mantık izliyorlar bilmiyorum ama biz nihai son tüketici olarak satın almadığımız müddetçe bu fiyatlar paşa paşa düşmek zorunda.450 dolar nerde 780dolar nerdeen ucuzu bu suan
ne kadar amd'ci olsamda ne kadar çok sevsemde her ne kadar tüm sistemlerimde amd kullansamda, bu fiyatlamanın yüzüne bile bakılması büyük hata. enflasyon dolar kuru gümrük falan filan değil değil konu, bu bildiğin faişçilik fırsatçılık. aynı durum 7800x3d'de yaşanıyor. yani nasıl bir mantık izliyorlar bilmiyorum ama biz nihai son tüketici olarak satın almadığımız müddetçe bu fiyatlar paşa paşa düşmek zorunda.
tabii ki öncelik satıcı fakat satıcı umursamaz ise pttavmin umurunda olmuyorpttavm derken olay aslında satılan yer degıl de satıcının önemli olması gerekmıyor mu pttavm den anakart sıparıs verıcem de cunku aynı satıcı 300 400 lıra ustune baska platformda da satıyor n11 hb gibi
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html ya amazonda 6900 e alıcam ya da ptt avm den 6450 ye hangısını tavsıye edersınızAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabii ki öncelik satıcı fakat satıcı umursamaz ise pttavmin umurunda olmuyor
Aynen, bence bu işlemcinin max oluru 17k olmalıSeve seve düşürecekler 21k fiyata 7950x3d var zaten 18k ya kadar düşmesi lazım bunun ki bence daha da düşmesi lazım 16k ya falan