Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz Tray İşlemci - 20.399 TL

Bende 7800x3d var, direk çıkarıp bu işlemciyi taksam, formata falan gerek kalmadan çalışır mı sistem?

Bende 7800x3d var, direk çıkarıp bu işlemciyi taksam, formata falan gerek kalmadan çalışır mı sistem?
Anakartınız marka modeli neydi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20knın altını görürmü yakın vadede?
Ben indirimli günlerde 20.000 tl altına düşebileceğini düşünüyorum ancak yakın zamanlarda olur mu bilemiyorum. Kalıcı olarak 19.500 tl gibi bir fiyat bandını görmesini hiç beklemiyorum. Bu gibi anlık olarak indirimler ve belirsiz zamanlarda bir indirim görebileceğimizi düşünüyorum. 19.000 tl altı hayal.

Son düzenleme:
21 bıne gamıng gecesıne de gelıyor arkadaslar. bosu bosuna satıcı rıskıne gırmeye degmez.

kartıma 3 taksit olmadigi icin alamadim. tam taksit olan karti buldum bu sefer indirim bitti. yani ne denebilir ki. 5 dakika indirim yapmanin mantigi nedir. forum sayfalarinda baslik acilmasini falan bekliyorlar sanirim. baslik acilip linke trafik gelince cekiyorlar hemen indirimi. 21k ya neden senden alayim. zaten aksam gaming gecesine gelecek o paraya.

kartıma 3 taksit olmadigi icin alamadim. tam taksit olan karti buldum bu sefer indirim bitti. yani ne denebilir ki. 5 dakika indirim yapmanin mantigi nedir. forum sayfalarinda baslik acilmasini falan bekliyorlar sanirim. baslik acilip linke trafik gelince cekiyorlar hemen indirimi. 21k ya neden senden alayim. zaten aksam gaming gecesine gelecek o paraya.
tekrar aynı fiyatta hocam suan

Geri