anakartı temizledim oldu titiz çalıştımAynı anakartta mı çalıştı? Temizlediniz mi, nasıl oldu?![]()
teşekür ederimSanırım kurudu kendine geldi biraz daha dikkat edin çünkü ucuz parçalar değil ne olur ne olmaz herşeyi dikkatli yapın paranız çöpe gitmesin çalıştığına çok sevindim güle güle kullanın
Anakart tak diye bozulmaz merak etme adamlar kolayla yıkıyo sonra kurutuyo takıyo tıkır tıkır calısıyo pinlerini kontrol et yamulmasınTerlemiştim terim felan dökülmüş olabilir inşallah bozulmamıştır
Soket içersine tuzlu su (ter)kaçtıysa ve o şekilde çalıştırıldıysa gayet kolay yanarAnakart tak diye bozulmaz merak etme adamlar kolayla yıkıyo sonra kurutuyo takıyo tıkır tıkır calısıyo pinlerini kontrol et yamulmasın
Valla reis garantisini vermiyorum ama adamlar soketi de anakartın her tarafına mentos kola koyup bırakıyolar 1 gün öyle sonra 1 günde kurutmak için koyuyolar anakartda sorun yokSoket içerisine termal macun bulaştıysa bu macun yalıtkandır aseton ve yumuşak bir diş fırçasıyla iyice temizleyin sorun düzelmiyor ise geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soket içersine tuzlu su (ter)kaçtıysa ve o şekilde çalıştırıldıysa gayet kolay yanar![]()