Neler Yeni

Amd ryzen 9 3900x çalışmıyor

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Sanırım kurudu kendine geldi biraz daha dikkat edin çünkü ucuz parçalar değil ne olur ne olmaz herşeyi dikkatli yapın paranız çöpe gitmesin çalıştığına çok sevindim güle güle kullanın

Tuqra188

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tuğra Gümüş
Aynı anakartta mı çalıştı? Temizlediniz mi, nasıl oldu? :D
anakartı temizledim oldu titiz çalıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım kurudu kendine geldi biraz daha dikkat edin çünkü ucuz parçalar değil ne olur ne olmaz herşeyi dikkatli yapın paranız çöpe gitmesin çalıştığına çok sevindim güle güle kullanın
teşekür ederim

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Temiz diş fırçası varsa sokete sür bir şey sıkmadan zaten anakartta pinler yok sıkıntı olmaz diş fırçası ile macunlu olan yerleri temizle

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Soket içerisine termal macun bulaştıysa bu macun yalıtkandır aseton ve yumuşak bir diş fırçasıyla iyice temizleyin sorun düzelmiyor ise geçmiş olsun

Anakart tak diye bozulmaz merak etme adamlar kolayla yıkıyo sonra kurutuyo takıyo tıkır tıkır calısıyo pinlerini kontrol et yamulmasın
Soket içersine tuzlu su (ter)kaçtıysa ve o şekilde çalıştırıldıysa gayet kolay yanar(y)

Son düzenleme:

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Soket içerisine termal macun bulaştıysa bu macun yalıtkandır aseton ve yumuşak bir diş fırçasıyla iyice temizleyin sorun düzelmiyor ise geçmiş olsun

Soket içersine tuzlu su (ter)kaçtıysa ve o şekilde çalıştırıldıysa gayet kolay yanar(y)
Valla reis garantisini vermiyorum ama adamlar soketi de anakartın her tarafına mentos kola koyup bırakıyolar 1 gün öyle sonra 1 günde kurutmak için koyuyolar anakartda sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,206
Üyeler
169,547
Son üye
saviorhesap
Top Bottom