Neler Yeni

AMD Ryzen 9 7900X için hava/sıvı soğutma

Arctic 360mm rgb al geç şuan inventusta 3600 tl ben aldım baya iyi ileridede lazım olur kasayı felan değiştirmek isterseniz felan

birde boyle birsey buldum hangisi daha iyidir?
Yeni nesilleri var 5 6 7 k ben okadar para verilmesi taraftarı değilim ama almışken iyisini alırsan hicbirzaman pişman olmazsın ben 3k 3.5k bandında birsey arıyordum ilerdede kullanabileceğim bunu seçtim gayette güzel elime ulaştı inventus da iyi bir firmadır çok birsey demek doğru olmaz çünkü sizin paranız kafanıza en uygun seçenek yatıyorsa onu alın derrim

Yeni nesilleri var 5 6 7 k ben okadar para verilmesi taraftarı değilim ama almışken iyisini alırsan hicbirzaman pişman olmazsın ben 3k 3.5k bandında birsey arıyordum ilerdede kullanabileceğim bunu seçtim gayette güzel elime ulaştı inventus da iyi bir firmadır çok birsey demek doğru olmaz çünkü sizin paranız kafanıza en uygun seçenek yatıyorsa onu alın derrim
uzgunum linki atamamisin bahsettigim sey bu idi: https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html senin dedigin ile arasindaki fark ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,463
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri