ddu ile kurdum hocam.Yanlış yazılılmıştır belki av1 sadece 7000 serisinde var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende rx6800 var cp2077 denedim bi fark yok. Driver kurulduğu an restart atmak lazım onu yaptıysan driver da sorun olabilir bilmiyorum
ddu ile kurdum hocam.Yanlış yazılılmıştır belki av1 sadece 7000 serisinde var.
Bende rx6800 var cp2077 denedim bi fark yok. Driver kurulduğu an restart atmak lazım onu yaptıysan driver da sorun olabilir bilmiyorum
Hocam kurulum bitince restart atmayı unutmayın driverı açmayın hemen6700xt var indirdim kuruyorum şimdi
tamamdır şimdi bitti bi restart atimHocam kurulum bitince restart atmayı unutmayın driverı açmayın hemen
Hocam Varsayılan Yaptım Oyun Üzerinden AFMF'yi Açtım .Hocam kurulum bitince restart atmayı unutmayın driverı açmayın hemen
yeniden başlatınca düzeldi bende hocamResizeble bar desteklemiyor diyor dakika bir gol bir
orası bendede yok hocam
Enteresan bir şekilde bios ayarlarımı sıfırladı xmp falan da gitti. Ayarlayınca düzeldi. Teşekkürler.yeniden başlatınca düzeldi bende hocam
orası bendede yok hocam
afmf gecikme önleme ile çalışmıyor diye biliyorum beta driverlarda öyle yazıyordu bu sürümün güncelleme notlarını tam okumadım ama açık kalabilir.Hocam Varsayılan Yaptım Oyun Üzerinden AFMF'yi Açtım .
Beraberinde Giriş Gecikme Açılıyor Onu Kapatayım Mı ?
Ayrıca Bu FreeSync Kısmında Amd İçin En İyileştirilmiş Mi Yoksa Direk Açık Mı Seçilmeli ?
Alıntıyı görüntüle
Benim biosu sıfırlamamış bende baktım kapandımı acaba diye rica ederim.Enteresan bir şekilde bios ayarlarımı sıfırladı xmp falan da gitti. Ayarlayınca düzeldi. Teşekkürler.
BuradanOraya Nasıl Giriyorduk
Bir Ara Girdim O Sekmeye Ama Nasıldı Unuttum .
6000 serisi ve üzeri yazıyor ama galiba ddr5 işlemci lazım.