Dostum sen ne diyorsun? Alıntıladığım mesaja bak,benlik bir durum değil.rx470'ü desteklemiyor.İmzanda RX 7600 Var Destekliyor Hocam ?
Ben hala indiremedimBir sonraki surumu bekleme zamani. 1 dakikada 35 tane stutter yiyorum, sacma sapan bi sey. 23.12.1'e geri adim atayim simdilik.
Hocam Yanlış Konuya Yanıt Verince Böyle Oluyor İşte .Dostum sen ne diyorsun? Alıntıladığım mesaja bak,benlik bir durum değil.rx470'ü desteklemiyor.
Daha denemedim.amd adranelin üzerinden bug oluyor indiremedim. ddu ile kaldırıp tekrar yükleyeceğim.Ben Senin İçin Dedim Driver'ı Denedin Mi Diye .
Anladım Hocam Ben Adranelin Üzerinden Yaptım .Daha denemedim.amd adranelin üzerinden bug oluyor indiremedim. ddu ile kaldırıp tekrar yükleyeceğim.
RX 6600 Seviye Atladı Desek YeridirAFMF'yi CS 2 de denedim. Geforce Now üstünden oynuyormuş gibi hissiyat veriyor.
Bendede Rx6600 var ama Valront, CS gibi rekabetçi oyublar yerine hikayeli oyunlar oynuyorum bu yeni sürümün hikayeli oyunlar üzerindeki katkısı nedir tam olarak? Onlarda da görüntü kalitesinden bir kayıp yaşamadan fps arttırabilmem için elverişli bir özellik mi?RX 6600 Seviye Atladı Desek Yeridir
İlerdeki Sürümlerde Ne Olcak Bakalım .
Hikayeli Oyunum Yok Şuan Ama Valorant , CS2 Gibi Oyunlarda Yırtılmaların Önüne Geçilmiş .Bendede Rx6600 var ama Valront, CS gibi rekabetçi oyublar yerine hikayeli oyunlar oynuyorum bu yeni sürümün hikayeli oyunlar üzerindeki katkısı nedir tam olarak? Onlarda da görüntü kalitesinden bir kayıp yaşamadan fps arttırabilmem için elverişli bir özellik mi?
Evet.Bendede Rx6600 var ama Valront, CS gibi rekabetçi oyublar yerine hikayeli oyunlar oynuyorum bu yeni sürümün hikayeli oyunlar üzerindeki katkısı nedir tam olarak? Onlarda da görüntü kalitesinden bir kayıp yaşamadan fps arttırabilmem için elverişli bir özellik mi?
Geç te neymiş bi bak death staranding de 120 lerden 190-200 lere çıktı FPSAMD'ye o kadar güvenmiyorum ki yaklaşık 1 yıldır sürücüyü güncellemedim
Amd & Nvidia Kuzen Ortaklığı Yapmaya Başladılar Galiba .Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geç te neymiş bi bak death staranding de 120 lerden 190-200 lere çıktı FPS
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD ye tekrar aşık olmaya başladım![]()
ensest diyorsunAmd & Nvidia Kuzen Ortaklığı Yapmaya Başladılar Galiba .
![]()