Çözüldü✓ Amd software adrenalin edition ayarları işe yaramıyor

ReptiliaN

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar Rx 7800xt Ekran kartım var işlemcim de ryzen 7 7700x
amd ayarlarına girdiğimde her an gibi bir oyunda uyguladığımda oyunda fps drop ve fps düşüşü yaşıyorum normalde valorant da 600-700 fps alırken bu ayarlarda 400-500
ve Amd fluid motion frames 2 bende yok. İnternetten yeni driverları indirdim lakin bana gelmedi bu neden olabilir ? win 11 kullanıyorum ama win 10 dayken de aynı problemi yaşıyordum.

amd ayarlarına girdiğimde her an gibi bir oyunda uyguladığımda oyunda fps drop ve fps düşüşü yaşıyorum normalde valorant da 600-700 fps alırken bu ayarlarda 400-500
Hangi ayar?

ve Amd fluid motion frames 2 bende yok. İnternetten yeni driverları indirdim lakin bana gelmedi bu neden olabilir ? win 11 kullanıyorum ama win 10 dayken de aynı problemi yaşıyordum.
Şuan daha betada diye biliyorum eğer yanılmıyorsam kullanmak için beta driver kurmanız lazım.

Hangi ayar?

Şuan daha betada diye biliyorum eğer yanılmıyorsam kullanmak için beta driver kurmanız lazım.
Hocam fps için açılanlar super resolution - fluid motion frames - gecikme önleme v.b
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi ayar?

donanim arşivinin videosunun altındaki linkten indirdim normalde fluid motion frames 1 bende yoktu indirinci 1 geldi sadece

Hocam fps için açılanlar super resolution - fluid motion frames - gecikme önleme v.b
Gecikme önleme dışında diğerlerini açmayın.
Super resoluition, AFMF gibi şeyler giriş gecikmesi arttırıp FPS veren şeyler.
Sizin fpsiniz zaten yüksek bırakın düşük gecikmeyi arttırmayı hedefleyin.

Onun dışında AFMF yani F.G teknolojisi sanal kare oluşturarak FPS'i arttırır.
Yani gerçek kare hızını düşürür çünkü ekran kartı o arada sanal kare oluşturmaklada uğraşır ve o sanal karelerlede normalde olan fps'ten daha yüksek kare hızı olur.
Ve sizin bu kullanacağınız FPS ölçme programları yada oyun içi fps sayaçları sadece gerçek kareleri görür, direkt sonuç kare hızını görmez.
AMD'nin kendi içindeki FPS sayacını açın.

Gecikme önleme dışında diğerlerini açmayın.
Super resoluition, AFMF gibi şeyler giriş gecikmesi arttırıp FPS veren şeyler.
Sizin fpsiniz zaten yüksek bırakın düşük gecikmeyi arttırmayı hedefleyin.

Onun dışında AFMF yani F.G teknolojisi sanal kare oluşturarak FPS'i arttırır.
Yani gerçek kare hızını düşürür çünkü ekran kartı o arada sanal kare oluşturmaklada uğraşır ve o sanal karelerlede normalde olan fps'ten daha yüksek kare hızı olur.
Ve sizin bu kullanacağınız FPS ölçme programları yada oyun içi fps sayaçları sadece gerçek kareleri görür, direkt sonuç kare hızını görmez.
AMD'nin kendi içindeki FPS sayacını açın.
Tamamdır çok teşekkür ederim ^^

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,885
Üyeler
192,540
Son üye
tarık2914
Geri