Amd Sürücüm Güncel mi ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,272
laptop otomatik indirdi güncel midir bu ?

Ekler

• resim_2022-05-18_030420506.png
    resim_2022-05-18_030420506.png
    205.3 KB · Hit: 48
laptop otomatik indirdi güncel midir bu ?
Windows Update'in kurduğu Lenovo sürücüsü bu istiyorsan AMD Uninstaller ile kaldır 22.5.1 sürümünü kur. Ama baktımda Lenovo'nun yayınladığı daha stabil çalışabilir.

Hocam istiyorsanız oyunlarda FPS kontrolü yapın ortalama değerleri, youtube testleri gibiyse bu sürücü kalsın.
benim güncellik takıntım var hocam en güncel sürücü hangisi

benim güncellik takıntım var hocam en güncel sürücü hangisi
AMD'nin yayınladığı 22.5.1 https://www.amd.com/en/support/apu/...-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-5-5600h

Dizüstü Bilgisayar ve Hepsi Bir Arada (AIO) Bilgisayarlar için Önemli Not

AMD, sisteme özgü özellikleri ve optimizasyonları için özelleştirilmiş ve doğrulanmış OEM tarafından sağlanan sürücüleri önerir.

AMD.com'dan indirilen AMD Software: Adrenalin Edition sürücü paketini kullanırken sorun yaşıyorsanız, tam destek ve uyumluluk için lütfen OEM tarafından sağlanan sürücüleri yükleyin.

Size tavsiyem Lenovo sürücünüz kalsın.

Son düzenleme:
AMD'nin yayınladığı 22.5.1 https://www.amd.com/en/support/apu/...-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-5-5600h
Dizüstü Bilgisayar ve Hepsi Bir Arada (AIO) Bilgisayarlar için Önemli Not

AMD, sisteme özgü özellikleri ve optimizasyonları için özelleştirilmiş ve doğrulanmış OEM tarafından sağlanan sürücüleri önerir.

AMD.com'dan indirilen AMD Software: Adrenalin Edition sürücü paketini kullanırken sorun yaşıyorsanız, tam destek ve uyumluluk için lütfen OEM tarafından sağlanan sürücüleri yükleyin.

Size tavsiyem Lenovo sürücünüz kalsın.
çoktan sildim hocam güncel olanı kuruyorum bir sorun olacağını zannetmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,666
Üyeler
199,007
Son üye
Ferhat Dalmış

Geri