- Konu Sahibi Konu Sahibi
nerededün 6600 xt 6700e satıldı.
nerededün 6600 xt 6700e satıldı.
nerede
bunu görmüştüm ama parça parça almak daha mantıksız değil mi kasa alıcağım için sonuç olarak toplu olduğundan tek tek almaktan daha mantıklı diye biliyorum❌İndirim Bitti! - STOKTAAA YETİŞŞŞ Asus dual 6600xt 6.696TL Trendyol
benimkide kargoya verilmiş gözümüz aydın.forum.donanimarsivi.com
Kampanyalı sistem yakalarsan elbette hazır almak daha mantıklı.bunu görmüştüm ama parça parça almak daha mantıksız değil mi kasa alıcağım için sonuç olarak toplu olduğundan tek tek almaktan daha mantıklı diye biliyorum
mesela şuan bildiğin kampanyalı sistem var mıKampanyalı sistem yakalarsan elbette hazır almak daha mantıklı.
Şu an direkt alabilirsin diyebileceğim bir sistem yok. Bütçeni yazıp konu açarsan yardımcı olurlar.mesela şuan bildiğin kampanyalı sistem var mı
sence ne zaman kampanya olur yakın bi tarihte neyi beklemeliyim bi bilgin var mıŞu an direkt alabilirsin diyebileceğim bir sistem yok. Bütçeni yazıp konu açarsan yardımcı olurlar.
1-2 kişi hazırlıyor diyorlardı. Ama isimlerini hatırlamıyorum. Dediğim gibi konu açarsan sana net söylerler.sence ne zaman kampanya olur yakın bi tarihte neyi beklemeliyim bi bilgin var mı