var hocam ihtimali düşük sadeceArkadaslar asus dual rx 6700xt aldim wattman sorunu hala varmı.Birkac forumda ve yorumlarda gördüm de beni tedirgin ettiler.
Şansına belki yersin.ama son 2-3 aydır bindebir görüyorum watmann benArkadaslar asus dual rx 6700xt aldim wattman sorunu hala varmı.Birkac forumda ve yorumlarda gördüm de beni tedirgin ettiler.
ekran kartından kaynaklı diğer bileşenlerden değil hocamHocam bu sistemin diğer elemanları ile alakalı değil dimi amd nin kendi ole alakali
Windows Update Dışında Wattmanı Çok Nadir Görüyorum.Arkadaslar asus dual rx 6700xt aldim wattman sorunu hala varmı.Birkac forumda ve yorumlarda gördüm de beni tedirgin ettiler.
6700xtde var mı bilmem ama 6600m'de arada sırada olabiliyor dün 2 kez oldu. Bazen günlerce olmuyor sonra bir günde 1 2 kez olabiliyorArkadaslar asus dual rx 6700xt aldim wattman sorunu hala varmı.Birkac forumda ve yorumlarda gördüm de beni tedirgin ettiler.
Wattman Hatası'nın Karttan Kaynaklandığı Nadirdir. Wattman Sistemde Bir Sıkıntı Var Demektir. Uyarı Mesajıdır.ekran kartından kaynaklı diğer bileşenlerden değil hocam
Windows Update Kapatın. DDU ile driver silip yükleyin düzelir yüksek ihtimalle.6700xtde var mı bilmem ama 6600m'de arada sırada olabiliyor dün 2 kez oldu. Bazen günlerce olmuyor sonra bir günde 1 2 kez olabiliyor
kardeşim yiyor wattman gidip sürücü güncelleştirince düzeliyor 3-4 aydır yemedi hayırlısı
Windows Update Kapatın. DDU ile driver silip yükleyin düzelir yüksek ihtimalle.
Watmann öbür RX serilerine göre nispeten daha az oluyor 6000 serisinde. Bunun yanında Watmann hatasının asıl sebebini de hata verdiği zaman öğrenmek gerekir.Bazen ekran kartı haricinde başka bileşenlerden kaynaklı arızalardada bu hatayı verebiliyor.Arkadaslar asus dual rx 6700xt aldim wattman sorunu hala varmı.Birkac forumda ve yorumlarda gördüm de beni tedirgin ettiler.