AMD YALAN MI SÖYLÜYOR

WulfKAN

80+
Reaksiyon skoru
6
foto1.webp
foto2.webp
dsdsd.webp
SİSTEM 6900XT 5600 OYUN BF6 YÜKSEK ORTA GRAFİKLER FRAME GENLİ
anlamadığım nokta şu daha öncesinde de işlemcim bozuk mu neden full frekansa çıkamıyorumm hüüüğğ diye bi konu açmıştım tam olarak nedenini bulamamıştık bugün sırf bf6da fps göreyim diye yükledğim afterburnerde işlemcimin aslında köpek gibi çalıştığını normal olması gereken 4.4 hızına ulaştığını fark ettim ne kadar doğrudur amdnin gösterdiği mhz sizce gerçek mi hangisine güveneyim dip not olarakta 3.fotoda kendimce undervoltumsu bişi yaptım kart red devil modeli sizce nasıl olmuş

!!!!!!bu arada 2.fotoda 4.2 mhz çıkmış ama 3.4lere kadar iniyor amdye göre çok sık mhz değiştriyor 4.2 çok şansa ss almışım

hava veya sıvı soğutucun yoksa zorlayamazsın pek fazla.

İkisi de yanlış değil. Yalnız ne acayip bir konu ya bu :d ciddi bir şey bulmuş gibi.

hava veya sıvı soğutucun yoksa zorlayamazsın pek fazla.
yok asıl konu işlemcimin aylardır bozuk olduğunu düşünmem bunun sebebide mhz olarak sürekli base clock sevilerinde dolaşıyor amdye göre ama msi a göre bu böyle değil işlemci taş gibi asıl konu mhz oc veya farklı bişeyden bahsetmiyorum hangisi daha güvenilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de yanlış değil. Yalnız ne acayip bir konu ya bu :d ciddi bir şey bulmuş gibi.
valla 1 tanesi yanlış olmak zorunda gibi 1 aydır morelimi bozan bir konu işlemcimin bozuk olduğunu sanmak 5600 düşük alt segment değersiz gibi gelebilir belki size ama para veriyoruz kendimcede az para vermedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,693
Üyeler
190,256
Son üye
selcukhan_
Geri