J4rvisM
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,198
Adını Ramdeisdou olarak değiştirme ihtimalin?Freaky' i çok takmamak lazım.
Adını Ramdeisdou olarak değiştirme ihtimalin?Freaky' i çok takmamak lazım.
Ryzen 4000 zaten var da zen 3 değil.
DRAX-APU4750/AMD RYZEN 7 PRO 4750G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DRAX-APU4750/AMD RYZEN 7 PRO 4750G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DRAX-APU4750 ITOPYA'da.www.itopya.com
Yav ne konuşuyoruz bir tutturdunuz driver sorunu hey Allah'ım
APU bunlar.Ryzen 4000 zaten var da zen 3 değil.
DRAX-APU4750/AMD RYZEN 7 PRO 4750G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DRAX-APU4750/AMD RYZEN 7 PRO 4750G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DRAX-APU4750 ITOPYA'da.www.itopya.com
E dedim ya zen 3 değil diye. Farkındayım olayın. Rahat ol.G serisi önceki nesille çıkıyor biz bunlardan bahsetmiyoruz
İmkansız değilAdını Ramdeisdou olarak değiştirme ihtimalin?
Yerlerinde duramıyorlar ki hiçbiri. Tartışmaya öyle ateşli giriyorlar ki takip etmekte zorlanıyorsun@Mehmet Yılmaz bence senle anlaşıp Nvidia vs AMD konusu açalım hem baya insan banlanır arınma gecesi gibi olur![]()
Ben yıldım vallaha. Bazen dusunuyorum acaba benim ekran kartim 5700XT değil mi diye...@Mehmet Yılmaz bence senle anlaşıp Nvidia vs AMD konusu açalım hem baya insan banlanır arınma gecesi gibi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İmkansız değil![]()
Şirket babalarının ya ondandırYerlerinde duramıyorlar ki hiçbiri. Tartışmaya öyle ateşli giriyorlar ki takip etmekte zorlanıyorsun![]()
Senin kart bozuk abi driver sorunu yaşamıyosunBen yıldım vallaha. Bazen dusunuyorum acaba benim ekran kartim 5700XT değil mi diye...
Hain Sapphire bozuk ekran kartı satmış demek bize!Şirket babalarının ya ondandır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin kart bozuk abi driver sorunu yaşamıyosunBenimkide bozuk demekki
Bozuk+ satmış nitro+ diyeHain Sapphire bozuk ekran kartı satmış demek bize!