AMD'nin Wattman hatası

evet siyah ekran hatası alıyorum, sonra dp kablosunu tak çıkar vs. yaptıktan sonra biraz bekliyorum sonra karşıma wattman hatası çıkıyor amdnin driverından
  1. Ekranı uyandırmak için şu klavye kısayollarından birini kullanın: Windows tuşu + P veya Ctrl + Alt + Del tuşlarına basın.
  2. Siyah ekran için şu klavye kısayolunu kullanın: Windows tuşu + Ctrl + Shift + B tuşlarına basın. bunları yap düzeliyor siyah ekran gelince

1. Ekranı uyandırmak için şu klavye kısayollarından birini kullanın: Windows tuşu + P veya Ctrl + Alt + Del tuşlarına basın.
  2. Siyah ekran için şu klavye kısayolunu kullanın: Windows tuşu + Ctrl + Shift + B tuşlarına basın. bunları yap düzeliyor siyah ekran gelince
ben direkt siyah ekranın gelmesini istemiyorum, oyunun ortasında falan gidiyor çok sinir bozucu

2. monitör için kullanıyorum ana monitörümde kullanmıyorum ama benim ana monitörüm gidiyor
2 monitör devre dışı bırakıp dönüştürücü olmadan fark değişiklik olup olmadığını kullanıp dener misin belki düzelir kaybetceğin bir şey yok

w11 için atar mısın
W11 uyumlu. Bu attıgıma tıklaman lazım
1675457997224.png

Ekran kartı sürücüsü olarak 22.11.x sürümlerinden uzak dur. Ya custom driver at ya da 22.10.3 gibi sürümleri TEMİZ kur. 10 kisiden 8' inde sorunları çözebilmiştim bu sayede. Kendim de 23.1.2 custom sürücü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım
22.11.2 sürümündeyim 1 kere bile wattman yemedim bende mi bir problem var acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,644
Üyeler
189,128
Son üye
z0urced
Geri