evet siyah ekran hatası alıyorum, sonra dp kablosunu tak çıkar vs. yaptıktan sonra biraz bekliyorum sonra karşıma wattman hatası çıkıyor amdnin driverından
ben direkt siyah ekranın gelmesini istemiyorum, oyunun ortasında falan gidiyor çok sinir bozucu
- Ekranı uyandırmak için şu klavye kısayollarından birini kullanın: Windows tuşu + P veya Ctrl + Alt + Del tuşlarına basın.
- Siyah ekran için şu klavye kısayolunu kullanın: Windows tuşu + Ctrl + Shift + B tuşlarına basın. bunları yap düzeliyor siyah ekran gelince
dönüştürücü kullanıyor musun o sebep verebiliyorben direkt siyah ekranın gelmesini istemiyorum, oyunun ortasında falan gidiyor çok sinir bozucu
custom sürücelere nereden bakabiliriz? tavsiye eder misiniz? teşekkürler.Kendim de 23.1.2 custom sürücü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım
custom sürücelere nereden bakabiliriz? tavsiye eder misiniz? teşekkürler.
2 monitör devre dışı bırakıp dönüştürücü olmadan fark değişiklik olup olmadığını kullanıp dener misin belki düzelir kaybetceğin bir şey yok2. monitör için kullanıyorum ana monitörümde kullanmıyorum ama benim ana monitörüm gidiyor
teşekkürler. denemeye çalışacağım.![]()
R.ID - AMD 3rd Party Drivers
Indonesian Community Based AMD 3rd Party Drivers - A new way of Multi-Driver optimizationwww.amernimezone.com
Ben şahsen memnunum
22.11.2 sürümündeyim 1 kere bile wattman yemedim bende mi bir problem var acaba ?Ekran kartı sürücüsü olarak 22.11.x sürümlerinden uzak dur. Ya custom driver at ya da 22.10.3 gibi sürümleri TEMİZ kur. 10 kisiden 8' inde sorunları çözebilmiştim bu sayede. Kendim de 23.1.2 custom sürücü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım
Valla ben 22.11.2 de ilk kez AMD ile wattman yemistim22.11.2 sürümündeyim 1 kere bile wattman yemedim bende mi bir problem var acaba ?