Jackk_Sparrow
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,537
Sonoyuncu premium minecraft istemiyor.Sonoyuncu, Minecraft sunucusu, onun için Minecraft'ı satın alman lazım, tabii crack kullanırsan da oynayabiliyorsun.
Sonoyuncu premium minecraft istemiyor.Sonoyuncu, Minecraft sunucusu, onun için Minecraft'ı satın alman lazım, tabii crack kullanırsan da oynayabiliyorsun.
evetSonoyuncu premium minecraft istemiyor.
kendi launcheri varSonoyuncu, Minecraft sunucusu, onun için Minecraft'ı satın alman lazım, tabii crack kullanırsan da oynayabiliyorsun.
Sonoyuncu premium minecraft istemiyor.
knk o windows 10 sürümü birde java sürümü var bide 30 tl değil 29.99 dolar çok para ama zaten sonoyuncu kendi launcher var illegal bir yeri yok herkes kullanıyorO kadarını bilmiyorum fakat legal bir şekilde Minecraft oynamak için satın alıp oynaması gerekiyor.
Minecraft Windows 10
www.minecraft.net
30 TL gibi bir fiyatı mevcut.
crackli demedikki sonoyuncu launcher var minecraft orda istedini oyna among us da var yeni geldiAmong us 10TL değil mi ?
Niye bir insan 10TL lik oyunu crackli oynar ki ?
knk o windows 10 sürümü birde java sürümü var bide 30 TL değil 29.99 dolar çok para ama zaten sonoyuncu kendi launcher var illegal bir yeri yok herkes kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
crackli demedikki sonoyuncu launcher var minecraft orda istedini oyna among us da var yeni geldi
Technoarşivi foruma hoşgeldiniz arkadaşlar ben Recep Hacıgül''Among Us'' olacak, baş harfler büyük.
''care'' değil ''çare.
''Sonoyuncu'ya'' olacak.
''Among Us'dan'' olacak.
Cümle noktayla bitmeli.
Minecraft legali diye bir şey yok. Minecraft premium ayrıcalıklı minecraft oynamak isteyenler için var. Özel premium serverlara giriyorsun. Lütfen her şeyi Cracke, paraya ,beleşe konmaya bağlamayın.O kadarını bilmiyorum fakat legal bir şekilde Minecraft oynamak için satın alıp oynaması gerekiyor.
Minecraft Windows 10
www.minecraft.net
30 TL gibi bir fiyatı mevcut.
Ayrıca Minecraft premiumu aşama aşama alıyorsun. Bronz versiyon Altın versiyon falan fiyatı artıyo.Dolar mıymış lan o?![]()
Minecraft legali diye bir şey yok. Minecraft premium ayrıcalıklı minecraft oynamak isteyenler için var. Özel premium serverlara giriyorsun. Lütfen her şeyi Cracke, paraya ,beleşe konmaya bağlamayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Minecraft premiumu aşama aşama alıyorsun. Bronz versiyon Altın versiyon falan fiyatı artıyo.
biz bedaveya oynuyoruz craftrise veya sonoyuncuda ama sadece crafrise ve sonoyuncuya giriyor kendi sunucularına ver crack değil virüs felanda yokMinecraft bedava bir oyun değil ki?
Oyun Microsoft'a satılmadan önce oyunun yapımcısı korsanı destekliyordu fakat Microsoft korsanı desteklemiyor.
Oyun ücretsiz değil.
biz bedaveya oynuyoruz craftrise veya sonoyuncuda ama sadece crafrise ve sonoyuncuya giriyor kendi sunucularına ver crack değil virüs felanda yok
ama bu launcher kendi yaptıkları bunun yanında
paralı dedin digib minecraft var
ama daha ucuza premumim ile oynanıyor o kadar para vermeye gerek kalmıyor ver 10tl aldım premuim oynuyorum
knk para verdim korsan değilde craftrise ve sonoyuncu launcher korsan mı bilmiyorum şuana kadar korsan diye duymadım ilk kez duydum neyse devam diğer sunucular kötü zaten her zaman türk sunucuları iyi dir :dTamam işte, sen 2. elden Minecraft hesabı gibi bir şey almış oldun.
Şuan korsan oynamıyorsun, ama hiç para vermeden oynarsan korsana giriyor, oyun beleş değil çünkü.
Oyun bedava dostum. İnternetten minecraft indiriyorsun. Premium olmayan sunuculara girebiliyorsunMinecraft bedava bir oyun değil ki?
Oyun Microsoft'a satılmadan önce oyunun yapımcısı korsanı destekliyordu fakat Microsoft korsanı desteklemiyor.
Oyun ücretsiz değil.