among us oynamak istiyip satın alamayanlara among us minecraft !!

Among us 10TL değil mi ?
Niye bir insan 10TL lik oyunu crackli oynar ki ?

O kadarını bilmiyorum fakat legal bir şekilde Minecraft oynamak için satın alıp oynaması gerekiyor.

30 TL gibi bir fiyatı mevcut.
knk o windows 10 sürümü birde java sürümü var bide 30 tl değil 29.99 dolar çok para ama zaten sonoyuncu kendi launcher var illegal bir yeri yok herkes kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Among us 10TL değil mi ?
Niye bir insan 10TL lik oyunu crackli oynar ki ?
crackli demedikki sonoyuncu launcher var minecraft orda istedini oyna among us da var yeni geldi

knk o windows 10 sürümü birde java sürümü var bide 30 TL değil 29.99 dolar çok para ama zaten sonoyuncu kendi launcher var illegal bir yeri yok herkes kullanıyor

crackli demedikki sonoyuncu launcher var minecraft orda istedini oyna among us da var yeni geldi

Dolar mıymış lan o? 😖😭😭

O kadarını bilmiyorum fakat legal bir şekilde Minecraft oynamak için satın alıp oynaması gerekiyor.

30 TL gibi bir fiyatı mevcut.
Minecraft legali diye bir şey yok. Minecraft premium ayrıcalıklı minecraft oynamak isteyenler için var. Özel premium serverlara giriyorsun. Lütfen her şeyi Cracke, paraya ,beleşe konmaya bağlamayın.

Dolar mıymış lan o? 😖😭😭
Ayrıca Minecraft premiumu aşama aşama alıyorsun. Bronz versiyon Altın versiyon falan fiyatı artıyo.

Minecraft legali diye bir şey yok. Minecraft premium ayrıcalıklı minecraft oynamak isteyenler için var. Özel premium serverlara giriyorsun. Lütfen her şeyi Cracke, paraya ,beleşe konmaya bağlamayın.

Ayrıca Minecraft premiumu aşama aşama alıyorsun. Bronz versiyon Altın versiyon falan fiyatı artıyo.

Minecraft bedava bir oyun değil ki?

Oyun Microsoft'a satılmadan önce oyunun yapımcısı korsanı destekliyordu fakat Microsoft korsanı desteklemiyor.

Oyun ücretsiz değil.

Oyun Microsoft'a satılmadan önce oyunun yapımcısı korsanı destekliyordu fakat Microsoft korsanı desteklemiyor.

Oyun ücretsiz değil.
biz bedaveya oynuyoruz craftrise veya sonoyuncuda ama sadece crafrise ve sonoyuncuya giriyor kendi sunucularına ver crack değil virüs felanda yok
ama bu launcher kendi yaptıkları bunun yanında
paralı dedin digib minecraft var
ama daha ucuza premumim ile oynanıyor o kadar para vermeye gerek kalmıyor ver 10tl aldım premuim oynuyorum

biz bedaveya oynuyoruz craftrise veya sonoyuncuda ama sadece crafrise ve sonoyuncuya giriyor kendi sunucularına ver crack değil virüs felanda yok
ama bu launcher kendi yaptıkları bunun yanında
paralı dedin digib minecraft var
ama daha ucuza premumim ile oynanıyor o kadar para vermeye gerek kalmıyor ver 10tl aldım premuim oynuyorum

Tamam işte, sen 2. elden Minecraft hesabı gibi bir şey almış oldun.

Şuan korsan oynamıyorsun, ama hiç para vermeden oynarsan korsana giriyor, oyun beleş değil çünkü.

Tamam işte, sen 2. elden Minecraft hesabı gibi bir şey almış oldun.

Şuan korsan oynamıyorsun, ama hiç para vermeden oynarsan korsana giriyor, oyun beleş değil çünkü.
knk para verdim korsan değilde craftrise ve sonoyuncu launcher korsan mı bilmiyorum şuana kadar korsan diye duymadım ilk kez duydum neyse devam diğer sunucular kötü zaten her zaman türk sunucuları iyi dir :d

Oyun ücretsiz değil.
Oyun bedava dostum. İnternetten minecraft indiriyorsun. Premium olmayan sunuculara girebiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,193
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri