Neler Yeni

Anadolu Meslek ten Anadoluya geçmek

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Merhaba Su an 10. sınıfım 1. donem bitmeden nakil alabiliyormuşuz normal anadolu lisesine fakat diğer derslerim 40 50 arasında toparlayacağım 2. sınavlarda fakat bizde 11 saat programlama dersi var ve ondan 100 aldım ortalamama deli gibi etki ediyor ne yapmalıyım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Merhaba Su an 10. sınıfım 1. donem bitmeden nakil alabiliyormuşuz normal anadolu lisesine fakat diğer derslerim 40 50 arasında toparlayacağım 2. sınavlarda fakat bizde 11 saat programlama dersi var ve ondan 100 aldım ortalamama deli gibi etki ediyor ne yapmalıyım
Ben 9. sınıf bittikten sonra tam tersini yapmıştım çünkü üniversite okumayı düşünmüyordum diplomam olması işime yarayacağını düşünüyordum aslında evet yarıyor fakat düz lisesine geçersen minimum 2 yıllık bir şey okuman gerek diğer türlü bir işlevi olmayan bir insan olarak bakıyorlar.
Basit olarak şöyle anlatayım bir yere girdin diyelim normal bir çalışan olarak mesleki diploman olmasa bile giriyorsun fakat içeride farklı bir alanda meslek diploman olduğu zaman oraya geçebiliyorsun ve orası mesela daha rahat oluyor öyle bir durum yaşarsan ileride üzülürsün.

Top Bottom