furkangorur
80+ Silver
Dahası
karşılıksız iadesi yapılmış belirtilen teslimat süresini çok geçtiği için.
Son düzenleme:
Ulaşmadan önce yorumlarınızı zevkle okumak istedimsinirlendiğin zaman gibi amazona ulaşıp durumu bildiriyorsun-iptal edip parasını aldığım ürün teslim edildi diye- yapman gerekenleri sana söylüyorlar
bana hediye edebilirsinMSI Pro A620M-E Anakartı aldım 5.Gün teslim edilmedi. Sinirlenip Amazon'a ulaştım ürünü istemediğimi ve Amazon firmasının Kolaygelsin ile çalışmaya devam etmesi halinde bir daha kullanmayacağımı belirttim.
Paramı iade ettiler bende ürün gelmez diyerek hepsiburadan 6k ya anakart (o indirimdeki meşhur MSI) sipariş çıktım. Şuan 10. Gün ve iptal edilip parası kartıma yansıyan Ürünü teslim aldım :/
Amazon daha sonradan karttan çekebilir mi ürünün parasını? En son Almanya dan aldıgım 1200₺ilk ürün için böyle yapmıştı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
değişik bir zevkUlaşmadan önce yorumlarınızı zevkle okumak istedim
Hatay'da mısın. Kargoya verecek durumum yok ayağım kırık 13 vida takılmış üstüne basamıyorum evin odasından dahi çıkamıyorum.bana hediye edebilirsin
Bi şeytan dürtmedi değil, kartı iptal edip yola devam etmek gibi. Ama burada en doğrusu kendi hakkını savunduğun gibi yapman olacaktır.MSI Pro A620M-E Anakartı aldım 5.Gün teslim edilmedi. Sinirlenip Amazon'a ulaştım ürünü istemediğimi ve Amazon firmasının Kolaygelsin ile çalışmaya devam etmesi halinde bir daha kullanmayacağımı belirttim.
Paramı iade ettiler bende ürün gelmez diyerek hepsiburadan 6k ya anakart (o indirimdeki meşhur MSI) sipariş çıktım. Şuan 10. Gün ve iptal edilip parası kartıma yansıyan Ürünü teslim aldım :/
Amazon daha sonradan karttan çekebilir mi ürünün parasını? En son Almanya dan aldıgım 1200₺ilk ürün için böyle yapmıştı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
almak isterse her türlü alır. Bugün Amazon'a yazarım istemezlerse birisine veririm kapımdan teslim alacak olursa. Kargo ya götürecek halim yok yıl sonunu kabul ederse o zaman olurBi şeytan dürtmedi değil, kartı iptal edip yola devam etmek gibi. Ama burada en doğrusu kendi hakkını savunduğun gibi yapman olacaktır.
Geçmiş olsun hocamHatay'da mısın. Kargoya verecek durumum yok ayağım kırık 13 vida takılmış üstüne basamıyorum evin odasından dahi çıkamıyorum.
Hatay'da isen yaz özelden
Bana hiç öyle demediler. En son Almanya'dan aldığım ürün bozuk çıkınca iade etmek istedim kabul edildi ürün konusu bahse geçmedi. Bu işlemde de ürünü gönderin bize demediler sadece iptal ediyoruz ve üzgünüz dedilerNasıl yani ? İptal etmek istediğinde, gelen ürünü kabul etmeyin demediler mi ? E hani bu sistemi TR'de kapatmışlardı sömürülüyor diye ?
Umarım müşteri hizmetlerinde senin karşına bot gelmiştir de oto mesaj yollamıştır, yoksa bu konuyu görüp denemeye gidecekler olabilir.Bana hiç öyle demediler. En son Almanya'dan aldığım ürün bozuk çıkınca iade etmek istedim kabul edildi ürün konusu bahse geçmedi. Bu işlemde de ürünü gönderin bize demediler sadece iptal ediyoruz ve üzgünüz dediler
değilim valla İzmir'eyim geçmiş olsunHatay'da mısın. Kargoya verecek durumum yok ayağım kırık 13 vida takılmış üstüne basamıyorum evin odasından dahi çıkamıyorum.
Hatay'da isen yaz özelden
Bot değildi ya hatta KG kargo firmasını aradılar çünkü kargo Kg de gözüktüğü halde KG firması bizde değil demişti bana. Ürünü Kg değilde sendeo yapacakmış ve benim bulunduğum bölgeye sadece hafta da 1 teslim yapıyormuş o da cumartesimiş. Ve ürün bugün teslim edildi o da ayrı.Umarım müşteri hizmetlerinde senin karşına bot gelmiştir de oto mesaj yollamıştır, yoksa bu konuyu görüp denemeye gidecekler olabilir.