Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart aldım. Amazon parasını geri verdi?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
karşılıksız iadesi yapılmış belirtilen teslimat süresini çok geçtiği için.

Son düzenleme:

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sinirlendiğin zaman gibi amazona ulaşıp durumu bildiriyorsun-iptal edip parasını aldığım ürün teslim edildi diye- yapman gerekenleri sana söylüyorlar
Ulaşmadan önce yorumlarınızı zevkle okumak istedim

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Volkan
MSI Pro A620M-E Anakartı aldım 5.Gün teslim edilmedi. Sinirlenip Amazon'a ulaştım ürünü istemediğimi ve Amazon firmasının Kolaygelsin ile çalışmaya devam etmesi halinde bir daha kullanmayacağımı belirttim.

Paramı iade ettiler bende ürün gelmez diyerek hepsiburadan 6k ya anakart (o indirimdeki meşhur MSI) sipariş çıktım. Şuan 10. Gün ve iptal edilip parası kartıma yansıyan Ürünü teslim aldım :/

Amazon daha sonradan karttan çekebilir mi ürünün parasını? En son Almanya dan aldıgım 1200₺ilk ürün için böyle yapmıştı.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bana hediye edebilirsin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulaşmadan önce yorumlarınızı zevkle okumak istedim
değişik bir zevk

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
bana hediye edebilirsin :D
Hatay'da mısın. Kargoya verecek durumum yok ayağım kırık 13 vida takılmış üstüne basamıyorum evin odasından dahi çıkamıyorum.

Hatay'da isen yaz özelden

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Emre
MSI Pro A620M-E Anakartı aldım 5.Gün teslim edilmedi. Sinirlenip Amazon'a ulaştım ürünü istemediğimi ve Amazon firmasının Kolaygelsin ile çalışmaya devam etmesi halinde bir daha kullanmayacağımı belirttim.

Paramı iade ettiler bende ürün gelmez diyerek hepsiburadan 6k ya anakart (o indirimdeki meşhur MSI) sipariş çıktım. Şuan 10. Gün ve iptal edilip parası kartıma yansıyan Ürünü teslim aldım :/

Amazon daha sonradan karttan çekebilir mi ürünün parasını? En son Almanya dan aldıgım 1200₺ilk ürün için böyle yapmıştı.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bi şeytan dürtmedi değil, kartı iptal edip yola devam etmek gibi. Ama burada en doğrusu kendi hakkını savunduğun gibi yapman olacaktır.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
Bi şeytan dürtmedi değil, kartı iptal edip yola devam etmek gibi. Ama burada en doğrusu kendi hakkını savunduğun gibi yapman olacaktır.
almak isterse her türlü alır. Bugün Amazon'a yazarım istemezlerse birisine veririm kapımdan teslim alacak olursa. Kargo ya götürecek halim yok yıl sonunu kabul ederse o zaman olur

xTURANN

80+ Silver
Nasıl yani ? İptal etmek istediğinde, gelen ürünü kabul etmeyin demediler mi ? E hani bu sistemi TR'de kapatmışlardı sömürülüyor diye ?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
Nasıl yani ? İptal etmek istediğinde, gelen ürünü kabul etmeyin demediler mi ? E hani bu sistemi TR'de kapatmışlardı sömürülüyor diye ?
Bana hiç öyle demediler. En son Almanya'dan aldığım ürün bozuk çıkınca iade etmek istedim kabul edildi ürün konusu bahse geçmedi. Bu işlemde de ürünü gönderin bize demediler sadece iptal ediyoruz ve üzgünüz dediler

xTURANN

80+ Silver
Bana hiç öyle demediler. En son Almanya'dan aldığım ürün bozuk çıkınca iade etmek istedim kabul edildi ürün konusu bahse geçmedi. Bu işlemde de ürünü gönderin bize demediler sadece iptal ediyoruz ve üzgünüz dediler
Umarım müşteri hizmetlerinde senin karşına bot gelmiştir de oto mesaj yollamıştır, yoksa bu konuyu görüp denemeye gidecekler olabilir.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Volkan
Hatay'da mısın. Kargoya verecek durumum yok ayağım kırık 13 vida takılmış üstüne basamıyorum evin odasından dahi çıkamıyorum.

Hatay'da isen yaz özelden
değilim valla İzmir'eyim geçmiş olsun

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
Umarım müşteri hizmetlerinde senin karşına bot gelmiştir de oto mesaj yollamıştır, yoksa bu konuyu görüp denemeye gidecekler olabilir.
Bot değildi ya hatta KG kargo firmasını aradılar çünkü kargo Kg de gözüktüğü halde KG firması bizde değil demişti bana. Ürünü Kg değilde sendeo yapacakmış ve benim bulunduğum bölgeye sadece hafta da 1 teslim yapıyormuş o da cumartesimiş. Ve ürün bugün teslim edildi o da ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom