Anakart b450m-k kullanıyorum

Reaksiyon skoru
1
1 adet ssd ve 1 adet hdd kullanıyorum sorum şu anakarta 1 adet daha ssd ekleyebilir miyim internetten araştırdım bulamadım cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Anakartında boşta sata giriş varsa takabilirsin diye biliyorum ve tabii ki bir de guc kablosuna ihtiyac var

ben de b450m-k kullanıyorum. Üzerinde 5 adet bağlantı noktası var. 1'i ekran kartının olduğu bölgeye yakın olduğu için yerini değiştirdim ve sıkıntı yaşamadım.

Anakartınızda 1adet m.2 SSD slotu var isterseniz bir adet M2 SSD takabilirsiniz eğer SSD nizi M2 ye takmışsanız boşta bulunan bir sataya sata SSD alıp takabilirsiniz

ben de b450m-k kullanıyorum. Üzerinde 5 adet bağlantı noktası var. 1'i ekran kartının olduğu bölgeye yakın olduğu için yerini değiştirdim ve sıkıntı yaşamadım.

Teşekkür ederim siz dedikten sonra baktım 4 adet sata girişi var 2 tane daha yerim var kafamda takılan şey ise bu kablolar kasanın içinde var mıdır yani sata ve güç kablosu yoksa almak mı lazım ayrı yeten alırsak güç kaynağına mı takmak lazım .Bu konularda biraz acemiyim de :)

Teşekkür ederim siz dedikten sonra baktım 4 adet sata girişi var 2 tane daha yerim var kafamda takılan şey ise bu kablolar kasanın içinde var mıdır yani sata ve güç kablosu yoksa almak mı lazım ayrı yeten alırsak güç kaynağına mı takmak lazım .Bu konularda biraz acemiyim de :)
Sata kablosunu satın alman gerekir... ama guc kablon muhtemelen vardır. (Kasanin icine bakip PSU den çıkan güç kablosun birinin ucu boştur muhtemelen... fotgrafta işaretlediğim guc baglantisi yeri, buna girecek kablon var mi diye kontrol edebilirsin)
20200327_215951.webp

PSU'dan çıkan güç kablosu yetersizse mevcut kabloya çoklayıcı takabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,656
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri