Anakart Pimlerindeki Termal Macun Sorun Çıkarır Mı?

Elimden geldiğince temizlemeye çalıştım şu an sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Sizin fikrinizi de alabilir miyim?
İş güçten çabuk cvb veremedim. Yukarda da belirtim gibi iyi temizlenmiş pek sorun olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar ikinci elden aldığım anakartta resimdeki gibi termal macun kalıntıları var. Anakartı henüz deneyemedim işlemci elimde olmadığı için, bu termal macun kalıntıları sorun çıkarır mı? Çıkarırsa nasıl temizlemek en doğrusu olur?
İki kutu yağsız kontak spreyle tertemiz oluyor benimde başıma gelmişti 15 dkda kuruyor sorunsuz yağsız olmasına dikkat edin

İki kutu yağsız kontak spreyle tertemiz oluyor benimde başıma gelmişti 15 dkda kuruyor sorunsuz yağsız olmasına dikkat edin
Hocam kullandığınız spreyin linkini ya da markasını söyler misiniz bir bakayım, işlemciyi taktığım zaman çalışmazsa alıp sıkayım ben de.

Hocam kullandığınız spreyin linkini ya da markasını söyler misiniz bir bakayım, işlemciyi taktığım zaman çalışmazsa alıp sıkayım ben de.
Best devre temizleyici yağsız diye belirtiyor üzerinde mutlaka yağsız alın ben nalburdan almıştım 2 kutu sıktım anca çıkmıştı

Geri