İşler iyice sarpa sardı bu konuyu nasıl sileceğimEski konunuz üzerinden devam etmeniz gerekmekteydi. Aynı konu için tekrar konu açmak yasak. Sağ üstte bulunan "Yükselt" butonunu kullanarak konunuzu ana sayfa da güncelleyebilirsiniz.
Driverları indirin > Aygıt yöneticisi > Hatalı driver'a sağ tıklayın > güncelleştir > yerel dosya > dosyayı seçin > otomatik olarak güncellesin.arkadaşlar anakartımın bu tarz güncellemeleri varmış bunları biostan, bios günceller gibi flasha atıp mu yüklemeliyim yoksa normal exe formatında windowstan mı?
Alıntıyı görüntüle
Sol atta bulunan "Rapor" butonunu kullanın ve ardından açıklamaya yanlışlıkla açtığınızı ya da hangi sebeple silinmesini istiyorsanız onu yazın.İşler iyice sarpa sardı bu konuyu nasıl sileceğim![]()
Chipset lanı ses sürücülerini bu şekilde güncelleyebilir miyim?Driverları indirin > Aygıt yöneticisi > Hatalı driver'a sağ tıklayın > güncelleştir > yerel dosya > dosyayı seçin > otomatik olarak güncellesin.
Evet, büyük ihtimal yüklüdür şuanda. Aygıt yöneticisi penceresini ekran görüntüsü şeklinde atar mısınız?Chipset lanı ses sürücülerini bu şekilde güncelleyebilir miyim?
İlk başta anakartın driverını bulamamıştım sonrasında 1-2 cevap geldiğinde kendim buldum bu sefer chipset lan güncellemelerini naısl yapıcağımı bilmediğim için konuyu değiştirdim fakat yardım bulamadım o yüzden yeni konu açtım sanki 5 kere aynı konuyu açmışım gibi tepki vermeniz de garibime gitti..Niye aynı konuyu açıp duruyorsunuz ?
Gündüz erken bir saatte açın.
Evet, büyük ihtimal yüklüdür şuanda. Aygıt yöneticisi penceresini ekran görüntüsü şeklinde atar mısınız?
Chipset driverini kurmanız yeterli olacaktır.
Asus Setup dosyası ile SetupME'yi kurun. Asus anakartlarının driverları nasıl işliyor bilgim yok maalesef.Alıntıyı görüntüle
Fazla soru soruyorum ama bunu kurmalıyım değil mi?
Kurulumu yaptım teşekkürlerAsus Setup dosyası ile SetupME'yi kurun. Asus anakartlarının driverları nasıl işliyor bilgim yok maalesef.
Asus Setup dosyası ile SetupME'yi kurun. Asus anakartlarının driverları nasıl işliyor bilgim yok maalesef.