Neler Yeni

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Senin fake hesaplarla saldırman bana zarar vermez. Tüm ilanlarımızda bu açıklamalar var
ÜRÜNÜ GELİP MAĞAZAMIZDA SATIN ALABİLİRSİNİZ.

TEST ETMEK İSTEYEN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN HAZIR KURULU SİSTEMİMİZ MEVCUT OLUP ÜRÜNÜ DİLEDİĞİNİZ KADAR TEST EDEREK DE ALABİLİRSİNİZ.

MAĞAZAMIZI GELME ŞANSI OLMAYAN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN SADECE İSTANBUL İÇİ GEÇERLİ KURYE İLE ÜCRETSİZ TESLİMAT YAPABİLİRİZ. KURYE EVİNİZE YADA İŞ YERİNİZE GELİP ÜRÜNÜ SİZLERE TESLİM EDER.

Bizim müşterilerimiz mağazaya gelip ürünü görüp inceleyip alıyorlar. Evlerine kadar mal gönderiyorum. Kendinden süphesi olan adam bunları yazmaz ilan açıklamalarına

Mesaj otomatik birleştirildi:

belirttiği mağazaların bizle ilgisi yok. Bu konuya bu kadar dahilsin gel o zaman mağazaya gör bizi .Sonra bir çakalın yorumları ile saldırma . Bizle hiçbir etkileşimin olmamış sanki dolandırmışız ağızı ila konuşuyorsun. Bir mağduriyetin varsa ispatla yoksa hiçbir alışverişin olmadığı bir mağazaya birisinin olumsuz yorumları için saldırma. Ayrıca allahtan korkun varsa olumlu yorumda bulunan bir sürü insan var onlarım mesajlarını görmeyip kalkıp tek bir çakalın mesajı ile bize saldıyorsun başka amacın var demektir.
Bak güzel kardeşim ben kimseye saldırmıyorum bu forumdada bir tane olumluya denk gelmedim daha dünkü olaydan sonra 2 3 tane daha şikayet okudum hakkında istanbulda olsam cıkar gelirdim merak etme böyle üst perdeden de konuşma bir esnafsın esnaf olmayı ögren önce ayrıca bizde alışveriş yapmak istedigimiz için uzak şehirlerdeki insanlar olarak tereddüt ediyoruz ister istemez senden bir şey almaya.

Şahısın babasından 165 hz monitör aldım . Kendisi sorunsuz ve sıfır üründür diyerek satış yaptı. Ama monitöre ölü piksel testi yaptığımda 3 tane bozuk piksel çıktı. Ayrıyetten monitörün 165 hz ini kullanamıyorum 165 hzi bozuk 144 sadece düzgün gibi. Sakın burdan alışveriş yapmayın. Nitelikli dolandırıcı bunlar. Yazıklar olsun! MAĞDURUM !!! BÖYLE ESNAFLIK OLMAZZ...
Bu işten anlayanlar senin fake hesap olduğunu çok iyi anlıyacaklar. İstediğin monitör üreticisinin servisine gidelim senin bu mesajını gösterelim gülmekten ölürler. . 165 hz monitörde nasıl arıza varda 165 hz vermiyorda 144 hz veriyor. İftiranda bile akıl payı yok.

Bilader hakkında bir tane olumlu yorum yok 2 3 kişide problem yaşamış önce onları aydınlatta bizde bilgi sahibi olalım yoksa forumda konu açıp senden alışveriş yapmamalarını rica edecegim insanlardan.
Bir tane olumlu yorum yok dimi

Strelok

80+ Silver
Gamer world ismiyle başladılar daha sonra Oyuncu dünyası oldu ve şuan Andromeda teknoloji olmuş. 8 ay önce bilgisayar topladım. Seçtiğim malzemelerden sadece ekran kartım takıldı ve diger takılan her şey farklıydı. Evim ve dükkanları ile aram 5-10 adım. Bilgisayarı teslim alırken içine takılan malzemelerin kutularını istediğim de şöyle bir cevap aldım ''Amaan kutuları napacaksın kutuların bir işe yaradığımı var sanki'' kutuları ne mi yapacağım? Adamla 8 aydır konuştum ve her hafta beni erteledi. ''Cenazem var memleketteyim, seçtiğin malzemeler elime yarın gelecek, Hastayım evden çıkamıyorum'' gibi şeyler söyleyerek 8 ay boyunca oyaladı. En son yazmam da mağaza ismi Oyuncu Dünyasıydı ve yazdığımda memlekete gideceğim dedi. Aradan bir hafta geçti bakıyorum ilanlar yok, E numara da kullanılmıyor. Sahibinden de gezerken yeni ilanlarını ve numarasını gördüm. O kadar süre beklemişim ve böyle bir durumla karşılaşıyorum. Adamı arayıp parçalarım hala değişmedi ne zaman değiştireceksin çok sıkıldım artık diyorum ve bana dediği tek şey, Sen zaten o parçaları seçtin ben sana seçtiğin parçaları taktım diyor. Elimde seçtiğim malzemeler ve onun taktığı malzemeler ile ilgili bir ton mesaj var. Ben güvenmeyin derim ama yine de size kalmış.

Bu arada o sinirle uzun bir mesaj gönderim. Dolandırıcısınız vs. şeyler yazdım. 10 saniye sonra hemen beni aradı ve yaptığı tek şey bağırıp çağırıp küfür etmek oldu. Forumlarda oyuncu dünyası ve gamer world ismiyle aratırsanız nasıl insanlar olduğunu daha iyi anlarsınız. :)
Ben sıfır parçaları ucuza sattılar diye önermiştim 1-2 kişiye bilseydim önermezdim

Sizin aranızdaki mevzuyu bilmiyorum ama ben bugun o mağazadan ekran kartı takası yaptık. Kendisi yoktu. Babası vardı .Test etme imkanı verdiler sağolsun. Kart sıfır ve uygun fiyatlıydı. Ben memnun kaldım. Yer bana biraz uzaktık ama zahmetime değdi.
bu arkadaşın olumlu yorumu gibi 5 tane daha olumlu yorum var. Tüm mesajları oku istersen. Olumsuz yorum yapan tek bu arkadaş var birde monitör aldığını iddia edip 165 hz almışta monitör bozukmuş 144 hz veriyormuş.Sence bu mantık lı bir İddiamı. Bu diğer hesabın yan hesabı bize aklınca saldıracak ama kendisini ele veriytor

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
bu arkadaşın olumlu yorumu gibi 5 tane daha olumlu yorum var. Tüm mesajları oku istersen. Olumsuz yorum yapan tek bu arkadaş var birde monitör aldığını iddia edip 165 hz almışta monitör bozukmuş 144 hz veriyormuş.Sence bu mantık lı bir İddiamı. Bu diğer hesabın yan hesabı bize aklınca saldıracak ama kendisini ele veriytor
2.el ürünleri sıfır diye sattığın söyleniyor.

Bu şahıs hakkında bir konu açın ve alışveriş yapılmamasını sağlayın o halde. @ANDROMEDA TEKNOLOJİ insanların ahını alma tepetaklak olursunuz bir gün yazık sıfır diye 2.el ürün satıyormuşsunuz adam 165 hz monitör almış 144 cıkmış 3 tane ölü piksel varmış nasıl vicdanınız rahat ediyor acaba.
Monitör mesajı atan adamın ilk mesajı konuda.Daha bugun kayıt olmuş bunları görmedin dimi

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
RASENGAN istediğin kadar fake hesap açıp bize saldır. Hiç umrumda değil. Artık tek bir cevap bile vermiyeceğim. Eğer delikanlıysa klavye arkasaından saldırma. Bizim dükkan gece 2 ye kadar açık .Seni dolandırdıysak gel hakkını ara. Klavye arkasında bana zarar veremezsin.Bu forumda hiç bir kimse bir mağaza kendisini dolandırsa gider hakkını arar. Buradan saldıracağına gel hakkkın ara. Delikanlı ol.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
RASENGAN istediğin kadar fake hesap açıp bize saldır. Hiç umrumda değil. Artık tek bir cevap bile vermiyeceğim. Eğer delikanlıysa klavye arkasaından saldırma. Bizim dükkan gece 2 ye kadar açık .Seni dolandırdıysak gel hakkını ara. Klavye arkasında bana zarar veremezsin
Sen boşver o arkadaşı satışlarını sadece sahibinden de mi yapıyorsun bir siten yok mu ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sonra bir çakalın yorumları ile saldırma .
La "Çakkal" o zaman ne diye sürekli isim degisiyorsun kalsana tek isimde. Umarım ürünlerin sıfırdır. Haberin olsun bu arada etiket yapistirinca sıfır olmuyor öyle yaptıysan ikinci el de 2 yıllık garantisi bitmiş kartların sıfır olduğunu sanmıyorum

Hasan15

80+
Ben o mağazadan alış veriş yaptım.Sorun yaşamadım. Çok memnun kaldım. Arkadaşıma da önerdim . Dün oda alışveriş yaptı. Fiyatları çok uygun. Belli ki uygun fiyat dan vermesi birilerini rahatsız ediyor. Alışveriş yapmayı düşünen varsa adam merdiven altından satmıyor .Koskoca mağazası var gidip kendilerini görüp alıcağınız ürünü kontrol edip alabilirsiniz.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Ben o mağazadan alış veriş yaptım.Sorun yaşamadım. Çok memnun kaldım. Arkadaşıma da önerdim . Dün oda alışveriş yaptı. Fiyatları çok uygun. Belli ki uygun fiyat dan vermesi birilerini rahatsız ediyor. Alışveriş yapmayı düşünen varsa adam merdiven altından satmıyor .Koskoca mağazası var gidip kendilerini görüp alıcağınız ürünü kontrol edip alabilirsiniz.
Yav güzel kardeşim kimse piyasanın altından fiyat veremez diyoruz bizde adamın günahını aldıgımız felan yok araştırıyoruz eğer yanlışı varsa söylüyoruz 2.el ürünleri sıfır diye de satabilir her şey olabilir kendisi cevap versin aklasın.

Yav güzel kardeşim kimse piyasanın altından fiyat veremez diyoruz bizde adamın günahını aldıgımız felan yok araştırıyoruz eğer yanlışı varsa söylüyoruz 2.el ürünleri sıfır diye de satabilir her şey olabilir kendisi cevap versin aklasın.
Sürekli isim değiştiriyor diyorlar neden isim değiştiriyor sürekli.

Mustafa36

80+
Katılıyorum. Bende kendilerinden iki hafta önce alışverişim oldu. Adamlar evime kadar monitör getirdiler. Ben test etmeden alıcaktım. Elemanları test et al sonra sorumluluk kabul etmiyorum dedi. Kapıda 10 dakika bekledi .Ben testtini yaptım. Ürün sorunsuzdu ve çok uygun fiyatdı .Adamlar kapıma kadar getirdiler. Hangi bilgisayarcı sizin istanbulda ücretsiz kapınıza parça getiyor çok uygun fiyata

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom