Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
Bak güzel kardeşim ben kimseye saldırmıyorum bu forumdada bir tane olumluya denk gelmedim daha dünkü olaydan sonra 2 3 tane daha şikayet okudum hakkında istanbulda olsam cıkar gelirdim merak etme böyle üst perdeden de konuşma bir esnafsın esnaf olmayı ögren önce ayrıca bizde alışveriş yapmak istedigimiz için uzak şehirlerdeki insanlar olarak tereddüt ediyoruz ister istemez senden bir şey almaya.Senin fake hesaplarla saldırman bana zarar vermez. Tüm ilanlarımızda bu açıklamalar var
ÜRÜNÜ GELİP MAĞAZAMIZDA SATIN ALABİLİRSİNİZ.
TEST ETMEK İSTEYEN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN HAZIR KURULU SİSTEMİMİZ MEVCUT OLUP ÜRÜNÜ DİLEDİĞİNİZ KADAR TEST EDEREK DE ALABİLİRSİNİZ.
MAĞAZAMIZI GELME ŞANSI OLMAYAN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN SADECE İSTANBUL İÇİ GEÇERLİ KURYE İLE ÜCRETSİZ TESLİMAT YAPABİLİRİZ. KURYE EVİNİZE YADA İŞ YERİNİZE GELİP ÜRÜNÜ SİZLERE TESLİM EDER.
Bizim müşterilerimiz mağazaya gelip ürünü görüp inceleyip alıyorlar. Evlerine kadar mal gönderiyorum. Kendinden süphesi olan adam bunları yazmaz ilan açıklamalarına
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
belirttiği mağazaların bizle ilgisi yok. Bu konuya bu kadar dahilsin gel o zaman mağazaya gör bizi .Sonra bir çakalın yorumları ile saldırma . Bizle hiçbir etkileşimin olmamış sanki dolandırmışız ağızı ila konuşuyorsun. Bir mağduriyetin varsa ispatla yoksa hiçbir alışverişin olmadığı bir mağazaya birisinin olumsuz yorumları için saldırma. Ayrıca allahtan korkun varsa olumlu yorumda bulunan bir sürü insan var onlarım mesajlarını görmeyip kalkıp tek bir çakalın mesajı ile bize saldıyorsun başka amacın var demektir.