Neler Yeni

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
celan songor
Bahsi geçen kişinin IP adresleri uyuşmuyor bile. Fakat konuda sizi savunan ve olumlu yorum yapan arkadaşlarla sizin IP adresinizin uyuşması gerçeğini nasıl açıklamayı düşünüyorsunuz?
celan songor: 23 eylül tek mesaj bizi karalamak

rasengan : 17 eylül mesajları bizi karalamak

Tigerspeed : 19 eylül tek mesaj bizi karalamak

Justfark : 18 Eylül

Mağdurum12 : 20 eylül tek mesaj mağazayı karalamak

5 yaşındaki çocuk bile bu hesapların hangi amaçla açıldığını anlamıştır.

bu hesapları kontrol edin.

Bizim mağaza temmuz 2022 de kuruldu. Sahibindene girip teyit edebilirsiniz. Kurluş tarihini. Burada bizim mağazaya olumlu yorumlarda bulunan hesaplar 2020 2021 üyelik tarihleri. Bizim o tarihte mağazamız kurulu değildi. Bizi kötüleyen hesaplar 17 18 19 23 eylül 2022 tarihikerinde açılmış. Bunları incelermisiniz kim haklı kim haksın çıksın

Ben bu arkadaş hakkında bugun savcılığa şikatetçi oldum. Görüşeceğiz mahkemede.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bahsi geçen kişinin IP adresleri uyuşmuyor bile. Fakat konuda sizi savunan ve olumlu yorum yapan arkadaşlarla sizin IP adresinizin uyuşması gerçeğini nasıl açıklamayı düşünüyorsunuz?
üiiiiiiiffffffffffff

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bence de bir arkadaşın hüsümeti var durmadan hesap açıyor saldırıyor mağazaya.
Ben ve arkadaşlarım bu mağazadan alışveriş yaptık hiç bir sorun yaşamadık.Ben tavsiye ederim. Olumsuz yorumlarda bulunan hesaplar neden bir kaç gün önce açılmış.
Siz ikinizde nedense sadece bu mağaza söz konusu olunca forumdasınız yoksa yoksunuz bir anda beliriyonuz :d

Edit: Gerekli cevap verilmiş zaten ;)

federalper

80+ Silver
celan songor

celan songor 23 eylül tek mesaj bizi karalamak

rasengan 17 eylül mesajları bizi karalamak

Tigerspeed 19 eylül tek mesaj bizi karalamak

Just fark 18 Eylül

Mağdurum12 20 eylül tek mesaj mağazayı karalamak

Bizim mağaza temmuz 2022 de kuruldu. Sahibindene girip teyit edebilirsiniz. Kurluş tarihini. Burada bizim mağazaya olumlu yorumlarda bulunan hesaplar 2020 2021 üyelik tarihleri. Bizim o tarihte mağazamız kurulu değildi. Bizi kötüleyen hesaplar 17 18 19 23 eylül 2022 tarihikerinde açılmış. Bunları incelermisiniz kim haklı kim haksın çıksın
Sen hala ne anlatıyorsun uzaklaşıtırın şu arkadaşı artık forumdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ikinizde nedense sadece bu mağaza söz konusu olunca forumdasınız yoksa yoksunuz bir anda beliriyonuz :d
İkisinin adı da düz isim ve sonunda 36 ve 35 var :D

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
celan songor

Just fark 18 Eylül

Knka ben bir ara "sahibinden üzerinde sıfır diye satılan ikinci el ürünler" diye video yapacaktım. Bak yapma şuan videoyu çekmemek için kendimi zor tutuyorum. Bir şey sorucam ya sizin bu ürünlerdeki kutu jelatinleri neden ürünün fabrika çıkışlı jelatininden farklı :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,674
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
celan songor

Just fark 18 Eylül

Ben bu arkadaş hakkında bugun savcılığa şikatetçi oldum. Görüşeceğiz mahkemede.
Hesapların bağlandığı ilçeler farklı, ISS'ler de farklı yani bunlar aynı kişiye ait olamaz. Teknik açıklaması bu. Fakat konudaki;

Bütün bu hesaplarla sizin bilgileriniz %100 uyuşmakta. Tesadüfe bakın ki bu hesaplar da bu konuda olumlu yorum yapan hesaplar. Ben bunun açıklamasını istiyorum sizden.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
benim tek merak ettiğim ve cevap vermediği konu SIFIR diye sattığı ürünlerin 2.el olması ve kendi hesaplarınızdan kendinizi mi övüyorsunuz yoksa

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hesapların bağlandığı ilçeler farklı, ISS'ler de farklı yani bunlar aynı kişiye ait olamaz. Teknik açıklaması bu. Fakat konudaki;

Bütün bu hesaplarla sizin bilgileriniz %100 uyuşmakta. Tesadüfe bakın ki bu hesaplar da bu konuda olumlu yorum yapan hesaplar. Ben bunun açıklamasını istiyorum sizden.
Ne hikmetse profil resimleri bile birbiriyle benziyor bir de sadece bu adamın mağazası varken ortaya çıkıyorlar. VE YİNE NE HİKMETSE GAMER WORLD konusunda GAMER WORLD ü övüp sözde YENİ açılan mağazadan da alışveriş yapıyolar vay bak sen. (Kullanıcıların eski mesajlarında vardı)

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Ne hikmetse profil resimleri bile birbiriyle benziyor bir de sadece bu adamın mağazası varken ortaya çıkıyorlar. VE YİNE NE HİKMETSE GAMER WORLD konusunda GAMER WORLD ü övüp sözde YENİ açılan mağazadan da alışveriş yapıyolar vay bak sen
:/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence konuyu silmeyin herkesin her şeyden haberi olsun diye tavsiye verebilirim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sıkıntı yoktur en azından ben baya önce uyardım bu adama karşı forumda insanları

Knka ben bir ara "sahibinden üzerinde sıfır diye satılan ikinci el ürünler" diye video yapacaktım. Bak yapma şuan videoyu çekmemek için kendimi zor tutuyorum. Bir şey sorucam ya sizin bu ürünlerdeki kutu jelatinleri neden ürünün fabrika çıkışlı jelatininden farklı :D
Forumda birer gün arayla yeni üyelikler açılıyor .Tek mesajları bizim karalamak.Sizde hiç şüphe uyandırmadı mı. Bizim mağaza hakkında olumlu yorumlarda bulunan hesaplar 2020 2021 yıllarına ait. Bizim mağaza 2022 temmuz ayında kuruldu. Vergi levhasını atabilirim

Bakın bu üyelikler benim sorun yaşadığım kişinin mesajından sonra açılmıi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Forumda birer gün arayla yeni üyelikler açılıyor .Tek mesajları bizim karalamak.Sizde hiç şüphe uyandırmadı mı. Bizim mağaza hakkında olumlu yorumlarda bulunan hesaplar 2020 2021 yıllarına ait. Bizim mağaza 2022 temmuz ayında kuruldu. Vergi levhasını atabilirim

Papağan teknoloji?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular