Neler Yeni

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
Forumda birer gün arayla yeni üyelikler açılıyor .Tek mesajları bizim karalamak.Sizde hiç şüphe uyandırmadı mı. Bizim mağaza hakkında olumlu yorumlarda bulunan hesaplar 2020 2021 yıllarına ait. Bizim mağaza 2022 temmuz ayında kuruldu. Vergi levhasını atabilirim
celan songor: 23 eylül tek mesaj bizi karalamak

rasengan : 17 eylül mesajları bizi karalamak

Tigerspeed : 19 eylül tek mesaj bizi karalamak

Justfark : 18 Eylül

Mağdurum12 : 20 eylül tek mesaj mağazayı karalamak
:geek::geek:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,674
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Forumda birer gün arayla yeni üyelikler açılıyor .Tek mesajları bizim karalamak.Sizde hiç şüphe uyandırmadı mı. Bizim mağaza hakkında olumlu yorumlarda bulunan hesaplar 2020 2021 yıllarına ait. Bizim mağaza 2022 temmuz ayında kuruldu. Vergi levhasını atabilirim

Bakın bu üyelikler benim sorun yaşadığım kişinin mesajından sonra açılmıi
Ben bunlara cevap verdim, siz de benim sorularıma cevap verin.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Belliki bu çocuk çok uğraşıyor emek veriyor. Bize saldırmak için. Bu olay artık mahkemeye taşındı. Artık bu foruma girip tek yalnı düşünen insanlara laf anlatmayacağım.
Ki ayrı kanka. Size niye saldıralım olanı söylüyoruz. Niye kutularınızdaki tüm etiketler aynı falan bunları da açıklasanız aslında onları haksız çıkarabiliridiniz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,674
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Belliki bu çocuk çok uğraşıyor emek veriyor. Bize saldırmak için. Bu olay artık mahkemeye taşındı. Artık bu foruma girip tek yalnı düşünen insanlara laf anlatmayacağım.

Açıklama istediniz yaptım, ben de sizden aynı nezaketi bekliyorum. Burada paylaşamayacağım veriler de var bu bağlantıları doğrulayan.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
hocam bu hesapların sizin bilgilerle uyuşmasına ne cevap veriyorsunuz hala açıklığa kavuşmadı. Sonuçta forumda herkes potansiyel alıcı ve size güvenmeleri lazım.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Bakın bu üyelikler benim sorun yaşadığım kişinin mesajından sonra açılmıi
Sana sadece bir şey söyleyeceğim bir üyem bana yazdı senden anakart almış arka braketi yok iade alıcam demişsin almamışsın da onunla iletişim halindeyiz sana tavsiyem o iadeyi al :) yoksa faturasız başkalarının hesabına ödeme aldırıp falan sıfır diye satış yapmak maliyeyi çok kızdırabilir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sen vicdanına sor cevapla. Bu hesapları açan yada açtıran bizim husumetli olduğumuz kişi olabilirmi olamazmı
Olabilir. Ama kesin olan su konudaki kursat falan o hesaplar senin. Ama bu hesapların aynı kişi olduğu kesin değil ve bunun delilleri var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,674
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sen vicdanına sor cevapla. Bu hesapları açan yada açtıran bizim husumetli olduğumuz kişi olabilirmi olamazmı
Olabilir, her şeyin bir olasılığı var. Fakat teknik olarak baktım ve HİÇBİR uyuşma olmadığını söyledim. Açıklamam bu, ama sizden benim soruma hâlâ cevap bekliyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,881
Üyeler
159,688
Son üye
pekka
Top Bottom