Attıkların cidden güzel değil. Trendyolda bir satıcıda buldum fakat hiç değerlendirmesi falan yok. Baskı kalitesi kumaş kalitesi hakkında bilgim olmadan almak istemiyorum şahsen.Mesaj otomatik birleştirildi:
hiçbiri güzel değil bu arada. anime baskılı mouse pad mi olur la
Attıkların cidden güzel değil. Trendyolda bir satıcıda buldum fakat hiç değerlendirmesi falan yok. Baskı kalitesi kumaş kalitesi hakkında bilgim olmadan almak istemiyorum şahsen.
GarajStore Kişiye Özel Baskılı Mousepad | 70x35cm | Anıme-1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GarajStore Kişiye Özel Baskılı Mousepad | 70x35cm | Anıme-1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
kanka burası iyi bi satıcı gibi istersen ara sor konuşGarajStore (@garajstorecom) • Instagram photos and videos
124K Followers, 33 Following, 114 Posts - See Instagram photos and videos from GarajStore (@garajstorecom)www.instagram.com
hepsiburada da pahalıya satıyorlar kendi sayfalarında 190 tlAttıkların cidden güzel değil. Trendyolda bir satıcıda buldum fakat hiç değerlendirmesi falan yok. Baskı kalitesi kumaş kalitesi hakkında bilgim olmadan almak istemiyorum şahsen.
GarajStore Kişiye Özel Baskılı Mousepad | 70x35cm | Anıme-1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GarajStore Kişiye Özel Baskılı Mousepad | 70x35cm | Anıme-1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl