Olum gene o çocuk musun sen?Anime karakteri Rias Gremory için psikolojim çöküşe geçti animenin 3 sezonunu internetimin olmaması ve şehir dışında olmama rağmen 1 günde bitirdim 4. Sezonu izlemiyorum bilerek bir kaç gündür, 4. Sezonu da izlersem devamı olmadığı için tamamen mental çöküntüye gireceğim bunu üstüne birde ara tatil olması nedeniyle yapacak şeylerin az olması sürekli onu düşünmeye itiyor. Bana asosyal obez diyenler olacaktır, obez birisi değilim düzenli olarak fitness yapan bir kişiyim ama anime izlemeye yeni başlayan biri olarak 3 günde 250 bölüm civarı anime izledim ve şuan psikolojim tamamen çöküyor Rias dan sonra gerçek hayattaki hiçbir kızdan etkilenebileceğimi de düşünmüyorum.
Geceleri rüyalarda onu görmeye çalışıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kaguya Sama izle en azından git Hayasaka'ya aşık ol Rias'dan daha iyi tercihtir.Anime karakteri Rias Gremory için psikolojim çöküşe geçti animenin 3 sezonunu internetimin olmaması ve şehir dışında olmama rağmen 1 günde bitirdim 4. Sezonu izlemiyorum bilerek bir kaç gündür, 4. Sezonu da izlersem devamı olmadığı için tamamen mental çöküntüye gireceğim bunu üstüne birde ara tatil olması nedeniyle yapacak şeylerin az olması sürekli onu düşünmeye itiyor. Bana asosyal obez diyenler olacaktır, obez birisi değilim düzenli olarak fitness yapan bir kişiyim ama anime izlemeye yeni başlayan biri olarak 3 günde 250 bölüm civarı anime izledim ve şuan psikolojim tamamen çöküyor Rias dan sonra gerçek hayattaki hiçbir kızdan etkilenebileceğimi de düşünmüyorum.
Adamı ateşten alıp cehenneme atıyon la senKaguya Sama izle en azından git Hayasaka'ya aşık ol Rias'dan daha iyi tercihtir.
ASDJPOIDSAJIOJSDAOIJDSIAJISDAJISAJDIAJAdamı ateşten alıp cehenneme atıyon la sen
PASKFOPDJAOFGIDHAOHFGODAGHFU ya Rias'dan iyidir en azından zevk sahibi bir birey olarak cehennemde yanarAdamı ateşten alıp cehenneme atıyon la sen
Nişanlım var ama bende ilk zamanlar aşık olmuştum sonra asuna geldi ah asunaAnime karakteri Rias Gremory için psikolojim çöküşe geçti animenin 3 sezonunu internetimin olmaması ve şehir dışında olmama rağmen 1 günde bitirdim 4. Sezonu izlemiyorum bilerek bir kaç gündür, 4. Sezonu da izlersem devamı olmadığı için tamamen mental çöküntüye gireceğim bunu üstüne birde ara tatil olması nedeniyle yapacak şeylerin az olması sürekli onu düşünmeye itiyor. Bana asosyal obez diyenler olacaktır, obez birisi değilim düzenli olarak fitness yapan bir kişiyim ama anime izlemeye yeni başlayan biri olarak 3 günde 250 bölüm civarı anime izledim ve şuan psikolojim tamamen çöküyor Rias dan sonra gerçek hayattaki hiçbir kızdan etkilenebileceğimi de düşünmüyorum.
Asunam karım. Kirito değerini bilemedi yaNişanlım var ama bende ilk zamanlar aşık olmuştum sonra asuna geldi ah asuna
Abi zevki olan rias demez zaten.PASKFOPDJAOFGIDHAOHFGODAGHFU ya Rias'dan iyidir en azından zevk sahibi bir birey olarak cehennemde yanar
Asunam karım. Kirito değerini bilemedi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi zevki olan rias demez zaten.
anime nin içinden geçmeselerdi iyidi son sezonları çok bozmuştu ilk sezonun yerini asla tutamadı son sezonlarNişanlım var ama bende ilk zamanlar aşık olmuştum sonra asuna geldi ah asuna
İlk iki sezon güzeldi ama sonra baymaya başladıanime nin içinden geçmeselerdi iyidi son sezonları çok bozmuştu ilk sezonun yerini asla tutamadı son sezonlar
İlk 14 bölüm sonrası beni tatmin etmedi. Hatta atlayarak izledim, son iki sezon hoşuma gitmişti az çok. Kirito asuna aşkını çöpe atmaları benim sinirimi baya bozdu ya.anime nin içinden geçmeselerdi iyidi son sezonları çok bozmuştu ilk sezonun yerini asla tutamadı son sezonlar
O silahlı olan sezonu hiç sevmemiştim ben 3 ve 4 te orjinale dönmeye çalışmışlardı ama meh denilebilirdi en fazla ama benim ilk animem olduğundan yeri ayrıdır bendeİlk iki sezon güzeldi ama sonra baymaya başladı
Cidden yok sarışın bi tane geldi falan bi tane mavi saçlı vardıİlk 14 bölüm sonrası beni tatmin etmedi. Hatta atlayarak izledim, son iki sezon hoşuma gitmişti az çok. Kirito asuna aşkını çöpe atmaları benim sinirimi baya bozdu ya.