death note başlamanı önermem benim görüşüm ama çok kötü ben beğenmedim arkadaşlarımda beğenmedi ilk 14 bölümü güzel sadece korku yokta zombili önerebilirim ecchi sahneler çok fazla ama Highschool of the DeadSevdiğiniz olur izlediğiniz olur tavsiye etmek istediklerinizi beklerim
Güzele benziyordeath note başlamanı önermem benim görüşüm ama çok kötü ben beğenmedim arkadaşlarımda beğenmedi ilk 14 bölümü güzel sadece korku yokta zombili önerebilirim ecchi sahneler çok fazla ama Highschool of the Dead
Akame ga KillSevdiğiniz olur izlediğiniz olur tavsiye etmek istediklerinizi beklerim
Bu mesajıma "Darker Than Black"i ekleyebilirim. Geçen hafta başladım, çok sürükleyici ilerliyor. Yine bunda da çok cıvık cıvık Japon kültürü yok ağır bir havası var. Yeni başlayan birine uygun diye düşünüyorum.Bence Death Note'la başlamayın. Ondan sonra izlediğiniz hiçbir animeden aynı keyfi alamıyorsunuz.
Yüksek bölüm sayılı eğlenceli animelerle başlayın. Yukarıda önerilenler güzel.
Cowboy Bebop da başlangıç için mantıklı anime. Çok Japon kültürü öğesi barındırmıyor, sanki batılı yapımı gibi.