- Katılım
- 28 Haziran 2021
- Mesajlar
- 9,225
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hepsi 2 fanlı modelmiş sanırım Ankarada gigabayte lafı geçiyordu bide ben bilmiyorum ama laf arası duydum böyle bi şeyler
Kim organize ettirdiÇay simit dağıtıldı
Teşekkürler bu aradaKim organize ettirdi
Hocam çok teşekkürler sizin sayenizde aldım bilgisayarı şehir dışından geldiğimiz için montajı 2 saat sonraya verdiler o daha da güzel oldu 12 saat beklediğime değdi.Ne durumdasınız gençler.
TeşekkürlerKim organize ettirdi
Sen olmasan ne yapıcak bu nesil reyiz. Aallab razı olsun abim. Bunca abimizin kardesimizin yüzünü güldürdunKim organize ettirdi
Güle güle kullanHocam çok teşekkürler sizin sayenizde aldım bilgisayarı şehir dışından geldiğimiz için montajı 2 saat sonraya verdiler o daha da güzel oldu 12 saat beklediğime değdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
EstağfurullahSen olmasan ne yapıcak bu nesil reyiz. Aallab razı olsun abim. Bunca abimizin kardesimizin yüzünü güldürdun
Abi ankarada herkeze dual mi verildi yoksa gigabyte alan da varmı? Bilgin varmı bu konuda. Ayrıca konuyla bir tık alakasız ama. 3050ti(laptop 60w) ne kdr götürür sene olarak. Tamamen miladını doldurması. 7-8? Sene?Estağfurullah
Bana gigabyte eagle verdilerAbi ankarada herkeze dual mi verildi yoksa gigabyte alan da varmı? Bilgin varmı bu konuda. Ayrıca konuyla bir tık alakasız ama. 3050ti(laptop 60w) ne kdr götürür sene olarak. Tamamen miladını doldurması. 7-8? Sene?
İyi iyi hayrili olsun hocam. Sorduğum soru hakkinda ne düşünüyorsunuz?Bana gigabyte eagle verdiler
Hocam o konularda fazla bilgim yok fakat bence dediğiniz gibi 7 8 sene götürür.İyi iyi hayrili olsun hocam. Sorduğum soru hakkinda ne düşünüyorsunuz?