ne60Hz ekranlı telefon mu olur bu fiyata?
Az önce iPhone 13 indirimiydi konu değişmiş.
Oyun oynamıyorum telefonda film dizide izlemem, günlük rutin sms mail ve aramalar için ve uzun yıllar kullanabileceğin bir telefon ve satarkende değer kaybetmiyor ikinci el piyasası çok iyi.60Hz ekranlı telefonu alanlar var.
Android amiral gemisi kullandınızmı?Android alıp kasa kasa dolaşacağıma iphone alır kullanırım. Ailede ve kendim kimse android telefonu 3-4 seneden fazla kullanamadık aynı performansta ama iphoneda 6-7 yıl devirdiğimi hatırlıyorum tek sorunu saklama alanı
Androidler kasmıyor. 9000 TL android alırsanız kasması normal. Flagship android kullanın sonra fikrinizin değişeceğini düşünüyorum.Oyun oynamıyorum telefonda film dizide izlemem, günlük rutin sms mail ve aramalar için ve uzun yıllar kullanabileceğin bir telefon ve satarkende değer kaybetmiyor ikinci el piyasası çok iyi.
Android alıp kasa kasa dolaşacağıma iphone alır kullanırım. Ailede ve kendim kimse android telefonu 3-4 seneden fazla kullanamadık aynı performansta ama iphoneda 6-7 yıl devirdiğimi hatırlıyorum tek sorunu saklama alanı
Kampanyayı atar mısınız hocamHatta garanti visa kartınada 200tl daha indirim veriyor