Neler Yeni

Anker q 45 kulaklik etrafa ses gitmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serkan karakaya
Beyler kulaklık elime ulaştı sesi fena değil. Ama ben kablolu kulaklığı kulağımın dibine kadar bastırıp dinlediğim için alışkanlık olmuş. Kulağımı kapatıyor alışmam zaman sürecek gibide. Bu kulaklık la müzik dinlerken etrafa çok ses gidiyor . Normal açıp bırakınca evin heryerinden ses duyulabilir gibi ses çıkıyor. Bunun bi önlemi yokmu sadece etrafımda duyulsun. Beni kesen 92 97 desibel arası ses. Daha azı az geliyor

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkant Mercan
Kulaklığı taktığınızda, kulak pedleri dış ortamdan gelen sesi önemli ölçüde engeller ve kulaklıktan gelen sesi kulağınıza odaklar. Bu nedenle, kulaklık takılı değilken dışarıya yüksek ses veriyorsa, taktığınızda bu sesin yaklaşık %90’ı dışarıya sızmaz ve ses yalıtımı sağlanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığı taktığınızda, kulak pedleri dış ortamdan gelen sesi önemli ölçüde engeller ve kulaklıktan gelen sesi kulağınıza odaklar. Bu nedenle, kulaklık takılı değilken dışarıya yüksek ses veriyorsa, taktığınızda bu sesin yaklaşık %90’ı dışarıya sızmaz ve ses yalıtımı sağlanır.
Suan tek basima olduğum için tabi takmadan denemek istedim. Biriyle olduğunda yine deneyeceğim. Teşekkürler

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Q30 var bende 2 senedir kullanıyorum. Anlattığın şey bend de var ama arkadaşın dediği gibi kulağına taktığın zaman dışarıya öyle aman aman bir ses gitmiyor. Dediği gibi taktığın zaman yalıtım yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
hamza ilkaya
q serisinin hepsini kullandım şuanda q45 kullanıyorum dışarıya verdiği ses 0 denecek kadar az. Sen kulaklığı kafandan çıkartıp elindeyken duyduğun sese göremi yorum yapıyorsun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
q serisinin hepsini kullandım şuanda q45 kullanıyorum dışarıya verdiği ses 0 denecek kadar az. Sen kulaklığı kafandan çıkartıp elindeyken duyduğun sese göremi yorum yapıyorsun ?
Evet ilk kez kulak üstü aldığım için bu kadar şaşırdım. Kafaya Takılı değilken evde düşük bir ses sistemi varmiscasina ses verince acaba diye dusundum.

Top Bottom