nopervA
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Ömer Faruk Saraç
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullaniyorum yaklaşık 2 aydır evet anc mod değiştirme sorunu bendede
Ben geçen verdim aldılar Vala.
Q35 e falan bütçe çıkmıyor ise indirimdeki q30 en mantıklısı. Garanti bayağı önemli hocam o yüzden sonoflow çokda iyi bir tercih değil. Hocam eğer üründe problem yaşarsanız sizde benim gibi sürekli darlayın servisi belki herseferinde yeni kulaklık verirler.
Konuma göre değişiyor. Mesela ben sadece evimde benim odamın cephesinde olan tarafta sorun yaşıyorum. Evden aşağı inince veya dışarda veya evin karşı cephesinde ise bu sorun yaşanmıyor
var ve bu çok can sıkıcı olabiliyor 5-6 günde bir oluyor her zaman olan bir şey değil.
Teşekkür ederim herkese cevaplar için amazon üzerinden 1799 tl ye sipariş geçtim sanırım yarın elime geçecek bakalım uzaktan içime sindi geldiğinde buraya da yazarım artıkUzun süredir Anker Q30 modelini kullanıyorum ben bu kulaklığı yağmurlu havada da kullandım, çok rüzgarlı havada da kullandım dediğin sorunu sadece aşırı rüzgarlı bir havada nadiren yaşadım. Yağmurlu havada da şeffaf moddayken şiddetli bir tiz sesi geldi bozulma sesi gibi ama anc veya normal moda alınca yağmurlu havada sıkıntı yasamadim. Mod değiştirme yerinin hassas olduğunu fakat asla can sıkıcı düzeye gelmediğini söyleyebilirim kulaklık fiyatına göre muazzam ve bu hata göz ardı edilebilir. Uzun süredir kullanmama rağmen bu sorunla toplamda 2-3 kez karşılaşmısımdır. Fiyatına göre şuanlık rakipsiz bir ürün olduğunu düşünüyorum, üst segment bir model olmadığını ve fiyatını da göz önünde bulundurarak alıp almamayı düşünebilirsin.