Neler Yeni

Anlamıyorum arkadaş, bu matematiği anlamıyorum.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
arkadaşlar lise1 e gidiyorum orta okuldan beri bir kere anlayamadım 1. sınavım şuan 60 2. sınavda büyük ihtimalle yine 50 60 alacağım. edebiyat 90 kimya 85 ama fizik ve matematik berbat. bu sene teşekkür alıyorum ama ailem takdir bekliyordu babam kurs almamı söylüyor ama istemiyorum ne yapmalıyım?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Aslında anlıyorsun da kafanda şartlandırmışsın bi kere anlamıyorum diye daha olmaz o iş. Önce kafayı düzel kimyadan 85 alan adamın kimler yapıyor ne var bu matematikte de işe koyul nette ne videolar var her konuyu anlatıyorlar sorular çözüyorlar. Tek yapman gereken yöntemi öğrenmek sınavda sadece rakamlar değişecek

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Eren Bilal Cihan
arkadaşlar lise1 e gidiyorum orta okuldan beri bir kere anlayamadım 1. sınavım şuan 60 2. sınavda büyük ihtimalle yine 50 60 alacağım. edebiyat 90 kimya 85 ama fizik ve matematik berbat. bu sene teşekkür alıyorum ama ailem takdir bekliyordu babam kurs almamı söylüyor ama istemiyorum ne yapmalıyım?
Faha hiç bir şey görmedin 12 ye gelince türev integral, logaritma felan görüceksin onlar 9 daki konulardan kat kat zor tek yapabileceğin ders çalışmak ve aldığın belgede çok önemli değil sen takdir alsan nolur YKS de bişey yapamadıktan sonra ne yapmak istiyorsun ne okumak istiyorsun ona göre çalış derslerine

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
herkes matematik yapacak diye bir şey yok ama illede kendini zorlayıpda bu dersi anlamak istiyorsan kendine uygun bir yöntem geliştirmelisin çokça soru çözmelisin çok fazla farklı tip soru görmelisin ve matematikte hızlı sonuç almak önemli bir soruyu yapmadığın zaman onu anında öğrenmelisin sonraya bıraktığın zaman bir anlamı kalmıyor ya da unutup gidiyorsun güzel bir konu anlatımlı kaynak al bir tane soru bankası al ama bu kitapların videolu soru çözümleri olsun testi bitirdikten hemen sonrasına o videolu çözümleri izle matematik soru çözerek anlaşılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak da meb kaynakları mükemmmel referanslardır internetteki kazanım testleri olsun dağıtılan soru bankaları olsun onlar çok önemlidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann