Harddisk takamıyorum video izledim Sata girişini takıyorum L şeklinde Sata var onu takın diyo takmaya çalışıyorum girmiyo hemen 2 sn WhatsApp grubu oluştursak bana yardım edin lütfen aldım elimde kaldı her şey kasa 2 saatir duruyo
kardeşim hardiske 2 giriş vardır biri sata girişi diğerinin adını bilmiyorum ama o diğer kablo satanın 2 katı cıvarı daha uzun bır kablo satanın bırını anakarta bırını harddiske takıyorsun diğer uzun olan kablo ise power den geliyor onuda takınca tamamdır
Görüntülü falan açsak yapamıyorum bide harddisk altına takılacak şey yok kasanın içine nasıl monte edicem onuda bilmiyorum Bi insta grubu falan açsak çünkü ben yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Off resimde atamıyorum sürekli 3mb büyük olamaz diyo birisi wp gelsin lütfen
kardeşim hardiske 2 giriş vardır biri sata girişi diğerinin adını bilmiyorum ama o diğer kablo satanın 2 katı cıvarı daha uzun bır kablo satanın bırını anakarta bırını harddiske takıyorsun diğer uzun olan kablo ise power den geliyor onuda takınca tamamdır
Harddisk'e 2 farklı kablo takacaksın.
Harddisk'e taktığın kablolardan 1 tanesini anakarta takacaksın.
WhatsApp vs. gerek yok. Şuradaki videoları izlesen adım adım yaparsın zaten.
wp üzerinden kendisiyle görüştüm fatoraflarda power kablosunun 3 pini bükülmüş veya kırılmış olarak gördüm büyük ihtimal le ondan dolayı girmiyor video da istedim bi yanlışı yok