Anneye anneler günü hediyesi olarak ne alınır?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Kararsız kaldım kahve bardağı alayım diyorum üstünde anneler günün kutlu oldun diye yazan ama siz ne önerirsiniz?

1 porsiyon yoğurtlu tantuni al. Yanına bir de pasta.

Kararsız kaldım kahve bardağı alayım diyorum üstünde anneler günün kutlu oldun diye yazan ama siz ne önerirsiniz?
Öyle bir şey yapma, o kahve bardağını bütün sene kullanacak annen. Üstünde öyle bir şey yazmasına gerek yok, anneler günün kutlu olsun diye sözlü bir şekilde de ifade edebilirsin.
Bence boş hediyeler almak yerine ihtiyacı olan bir şey al. Mutfakta salonda ya da kendisinin eksik bir eşyası varsa onu alabilirsin.

Anneler için en küçük hediye onu sevdiğinin bir göstergesidir.
Ben bu sabah markete gitmişken bir buket çiçek aldım içinde gül vs. vardı.
Alırken fiyata pek bakmadım, annemden değerli değil çünkü :)

Öyle bir şey yapma, o kahve bardağını bütün sene kullanacak annen. Üstünde öyle bir şey yazmasına gerek yok, anneler günün kutlu olsun diye sözlü bir şekilde de ifade edebilirsin.
Bence boş hediyeler almak yerine ihtiyacı olan bir şey al. Mutfakta salonda ya da kendisinin eksik bir eşyası varsa onu alabilirsin.
Daha çok ona kendini değerli hissettirebilecek bir şey arıyorum ama sizin dediğiniz de mantıklı

yaşı fazla değil ise 1 2 tane t-shirt ve parfüm alınabilir yaz geliyor bence iyi olabilir

Geri