Anonymous Çeviri Güvenilir mi?

Kendin deneyimlemek zorunda kalacaksın gibi.
Galiba öyle olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi çok yama indirmediğiniz için şunu şunu indir diyemiyorum ama ne indirirseniz indirin virüs olarak temiz göstermez kolay kolay. ben 6 senedir crack oyun oynuyorum hikayeli oyunlara hayatta para vermem. rdr2 metro serisi şimdi arkadaşlarla dying light beast crack online oynuyoruz the forest 2 oyununuda crack olarak online oynuyabiliyorsun. demem o ki hani risk alacaksın ki korkularını yeneceksin :D
the beast yeni çıkmadı mı hocam cracki ne ara buldunuz :)

Galiba öyle olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

the beast yeni çıkmadı mı hocam cracki ne ara buldunuz :)
oyun ilk çıktığı gibi düşüyor siteye bu oyunlar ve online oynayabiliyorsun :)

1759772934071.webp

Bu tarz çeviri yapanlarda şunu anlayamıyorum reklam yapacağız diye Launcher dedikleri şeyi yapıyorlar güvenilirde gözükmüyor. İçine ne koydukları belli değil. Ziplese yada Winrar SFX yapsalar hem reklam yaparlar hemde adam akıllı bir işi yaparlar ama o akıl bunlarda nerdeee

Bu tarz çeviri yapanlarda şunu anlayamıyorum reklam yapacağız diye Launcher dedikleri şeyi yapıyorlar güvenilirde gözükmüyor. İçine ne koydukları belli değil. Ziplese yada Winrar SFX yapsalar hem reklam yaparlar hemde adam akıllı bir işi yaparlar ama o akıl bunlarda nerdeee
Şimdi baktığımda uygulamalarının microsoft store a geldiğini gördüm o biraz içime su serpti sitesinden indirdiğim takdirde pc virüs uyarısı veriyordu ama şimdi microsofttan indirip total virüse uygulamayı tarattığımda virüs görmedi ama yamalar konusunda hala şüphelerim var

Şimdi baktığımda uygulamalarının microsoft store a geldiğini gördüm o biraz içime su serpti sitesinden indirdiğim takdirde pc virüs uyarısı veriyordu ama şimdi microsofttan indirip total virüse uygulamayı tarattığımda virüs görmedi ama yamalar konusunda hala şüphelerim var

Açıkcasu ben ucuz hesaplardan alıp steamdan GOGtan oynuyorum onun dışında birrde Türkçe yamaya HAYATTA para vermem ki zaten ingilizcemde iyidir. Aylık abonelik demişler. Ben bir siteye para vereceğim yama için üstüne birde uygulama verecekler içinde ne olduğu belli olmayan onu yükleyip yama olacak. Yuh yani zip içinde verse tamam ama kimse kusura bakmasın direk enayilik.

Neden uygulama yapıyorsun millet bilmiyor mu ki yerel dizine 2 dosya atmayı? Saçma sapan işler.. Bunların paralı sattıkları bile internette ücretsiz satılıyor olan o salatalıklara oluyor..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,674
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri