Neler Yeni

Yardım Anti virüs programı işlemciyi zorlarmı

ER_en

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eren ertürk
Anti virüs programı işlemciyi zorlarmı yakın bir zamanda avastda ücretsiz deneme karşılığında premum avast almıştım yanında iki program daha indirdim sonra oyunlara girerken işlemcim %80 %90 kullanılıyordu avasta premuma geçmeden önce böylebir sorun yaşamıyordum sizce antivürüs programı yüzünden işlemcimin kullanılması artarmı yoksa donanımsal bir sorunmu

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
sss sss
avast kadar igrenc bir program gormedim silinmiyor silmek icin program bile yapmıslar illetir o onu sil silemezsen format at o kadar igrenc bir antivirus programı ki dandik pcm olsa cope atardım o kadar illet silinmiyor sildirtmiyor yani tavsiyem denetim masasından sil bitdefender yada eset kullan daha iyi o işlemci değil işletim sistemi agır yukluyor ve oyunlardan daha az fps vermesini neden oluyor internette arastır bazı programlar var onu indirip sil sakın kanma ki kendi sitesinden silme programını indirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ferhat tetikoglu
avast ben de kulanıyorum çok kötü bişey ya virüs olmayan bişeye yine virüs var diyo mesela gameloop giriyom avast yüzünden giremiyom o yüzden avast kapıyom

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efecan GÜN
genelde anti virüsler sorun tanımlayamadığı herhangi bir exe dosyasını siliyor benim c# projemin exe dosyasını virüs sanım silmişti debug edemeiyordum eğer bir şüphen yoksa kullanmanı tavsiye etmem

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ferhat tetikoglu
genelde anti virüsler sorun tanımlayamadığı herhangi bir exe dosyasını siliyor benim c# projemin exe dosyasını virüs sanım silmişti debug edemeiyordum eğer bir şüphen yoksa kullanmanı tavsiye etmem
geri yükledin mi projeni

Top Bottom