Neler Yeni

Antrenman Programı Tavsiyesi

CharonIV

80+
Reaksiyon skoru
15
1-2 aydır bodybuilding ile uğraşıyorum, daha öncesinde de bir süre geçmişim var ama uzun süre ara verdim. Şuan çalıştığım işte 1 gün sabahtan geceye kadar çalışıyorum diğer gün izinliyim. Bu şekilde bir gün çalışma bir gün izin şeklinde ççalışıyorum. Antrenmanlarımı şuan full body şeklinde yapıyorum ve bu beni çok yoruyor ve çok uzun süren yoğun bir antrenman oluyor. 2 günde bir antrenman yaptığım için bana en uygun çalışma programı nasıl olur? Bilgilendirmek isteyen varsa önerilere açığım.

Fullbody sizin için daha iyi aslında. Antreman programınızı atar mısınız? Fazla hareket varsa düşürebilirsiniz ya da 5x5 gibi daha kısa sürecek programlar yapabilirsiniz

Fullbody sizin için daha iyi aslında. Antreman programınızı atar mısınız? Fazla hareket varsa düşürebilirsiniz ya da 5x5 gibi daha kısa sürecek programlar yapabilirsiniz
Her kas grubunda 2 farkli hareket ve 3 er set calisiyorum. Tekrarlarım genelde 8-10 tekrar ve tükenişe yakın tekrar sayıları çıkarıyorum. Sadece bacakları bir antrenmanda es geçiyorum yani bacaklari 4 gunde bir çalışmış oluyorum.

Geri