Neler Yeni

aoc 24g2u vs aoc c24g1

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
24G2U alın. C24G1 sorunlu biraz. Ayrıca oyun için TN diye bir şey kalmadı arkadaş İPS kullanmamış yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 24G2U 1ms

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Aoc 24g2u bende var 2 3 ay oldu alalı.Renkler ve oyun akıcılığı efsane göz filan yormaz oyun için ise al derim.Ama şöyle bir sıkıntısı var videolar net değil.Youtubeden video izliyorum mesela 1080p de sanki 480p gibi, net olmuyor videolarda.Çoğu arkadaşta bu sıkıntılar muzdarip.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aoc 24g2u bende var 2 3 ay oldu alalı.Renkler ve oyun akıcılığı efsane göz filan yormaz oyun için ise al derim.Ama şöyle bir sıkıntısı var videolar net değil.Youtubeden video izliyorum mesela 1080p de sanki 480p gibi, net olmuyor videolarda.Çoğu arkadaşta bu sıkıntılar muzdarip.
24g2u bende de var aşırı güzel görüntü sunuyor diyorum acaba sorunlu mu aldım bende niye bulanık olmuyor acaba...

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
24g2u bende de var aşırı güzel görüntü sunuyor diyorum acaba sorunlu mu aldım bende niye bulanık olmuyor acaba...
Forumları takip ediyorum kanka sürekli bakıyorum çoğu yerde gördüm bu konuyu ve çoğu kişi aynı şeyi söylüyor.Daha önce burdada konu açmıştım.İlk geldiğinde ölü piksel çıktı 1 hafta kadar kullandım gönderdim.Daha sonra gönderdiler yenisini ikiside aynı videolarda.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Forumları takip ediyorum kanka sürekli bakıyorum çoğu yerde gördüm bu konuyu ve çoğu kişi ayşı şeyi söylüyor.Daha önce burdada konu açmıştım.İlk geldiğinde ölü piksel çıktı 1 hafta kadar kullandım gönderdim.Daha sonra gönderdiler yenisini ikiside aynı videolarda.
Panele yakından bakınca (9cm) pikseller gözüküyor ben onu yakın zamanda fark ettim ama pek dert etmedim özellikle bakmadıkça anlayamıyordum. Aktif olarak 15cm mesafeden izlerken en ufak bir sıkıntı yok oyunlarda zaten hiç sıkıntı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Panele yakından bakınca (9cm) pikseller gözüküyor ben onu yakın zamanda fark ettim ama pek dert etmedim özellikle bakmadıkça anlayamıyordum. Aktif olarak 15cm mesafeden izlerken en ufak bir sıkıntı yok oyunlarda zaten hiç sıkıntı yok.
Kesinlikle oyunlarda efsane zaten.O videolarda netlik olayını çözemedim sadece.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
Bütün bildiğiniz CSGO oyuncuları nerdeyse hepsi TN kullanır. Örneğin; Dev1ce, XANTARES, kennyS, Gla1ve bunlar daha bir kaçı.

Adam rekabetçi tarzı oyunlar oynayacağım diyor kardeşim. her şey canlı renk veya parlaklık değil. Oyun için alıyorsan TN alıcaksın. Aynı ms ve Hz değerlerine sahip zaten ona bir şey mi diyorum ben ? Adam deseki dizi izliyorum VA öneririm.
Yalnız o yazdıklarının kullandığı tn panel ile arkadaşın alacağı tn paneli bir tutmak olmaz. Onlar profesyonel 2bin liralık ekran kullanmıyorlar :)

war20anty

80+ Bronze
Yalnız o yazdıklarının kullandığı tn panel ile arkadaşın alacağı tn paneli bir tutmak olmaz. Onlar profesyonel 2bin liralık ekran kullanmıyorlar :)
Panel aynı reis tek fark ayarlar ):

24G2U alın. C24G1 sorunlu biraz. Ayrıca oyun için TN diye bir şey kalmadı arkadaş İPS kullanmamış yazıyor.

Ayrıca 24G2U 1ms
IPS kullanmadım mı ? Ya hadi diyelim ben kullanmadım bu adamlar boşuna mı kullanıyor XANTARESİ, SHROUD, DEV1CE, KENNYS, SCREAM ... Daha sayayım mı ? Burda kimse boş laf yapmasın.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Panel aynı reis tek fark ayarlar ):

IPS kullanmadım mı ? Ya hadi diyelim ben kullanmadım bu adamlar boşuna mı kullanıyor XANTARESİ, SHROUD, DEV1CE, KENNYS, SCREAM ... Daha sayayım mı ? Burda kimse boş laf yapmasın.
10000 liralık TN ile 1200 tn arasında dağlar var. İPS ile CS oynuyorum 1 ayar ile tn' den daha rahat oynanıyor. Lowblue/FPS modu.

war20anty

80+ Bronze

Ayrıca 24G2U 1ms
Millete saygı duymayı öğrenin. O nasıl bir kararlılık IPS KULLANMAMIŞ YAZIYOR. Yaşın kadar IPS kullanmışımdır.

10000 liralık TN ile 1200 tn arasında dağlar var. İPS ile CS oynuyorum 1 ayar ile tn' den daha rahat oynanıyor. Lowblue/FPS modu.
10000 liralık TN panelle 1200 tn arasında farkları söylesene ?

10000 liralık IPS ilede 1200 IPS arasında dağlar kadar fark var

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Millete saygı duymayı öğrenin. O nasıl bir kararlılık IPS KULLANMAMIŞ YAZIYOR. Yaşın kadar IPS kullanmışımdır.

10000 liralık TN panelle 1200 tn arasında farkları söylesene ?
En basitinden kendi panelimden örnek vereyim. LG monitörüm vardı ekran fazla gri görünüyor bazı haritalarda adamlar gözükmüyor gözümü acıtıyor. İPS geçtim siyahlar dendiği gibi değil. (24g2u) Siyah yerde adamı gayette görüyorum. Gri yüzeyler daha soft daha rahat. Gecikme falanda yok. 1ms.

war20anty

80+ Bronze
En basitinden kendi panelimden örnek vereyim. LG monitörüm vardı ekran fazla gri görünüyor bazı haritalarda adamlar gözükmüyor gözümü acıtıyor. İPS geçtim siyahlar dendiği gibi değil. (24g2u) Siyah yerde adamı gayette görüyorum. Gri yüzeyler daha soft daha rahat. Gecikme falanda yok. 1ms.
ona bir itirazım yok zaten. IPS renkleri doğru yansıtır zaten TN soluk olur.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ona bir itirazım yok zaten. IPS renkleri doğru yansıtır zaten TN soluk olur.
Ayrıca arkadaş e-spotcu falan değil. Sadece rekabetçi oyunlarıda oynayacağını sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,329
Üyeler
165,000
Son üye
N-Ra
Top Bottom